Yeni hesap aç disocrdun alternatifini bulamazsın Arkadaşlarıla oyun vs. Oynayacaksın Skype vs.Gençler discord kapandığından değil geçmişte çok kavga etmiştim discord'da ona alternatif ne Kullanabilirim?
Midem bulanıyor discord'dan kullanamıyorum 2 kişi ile mevzum olsa tehdit ediliyorum olmuyor.Yeni hesap aç disocrdun alternatifini bulamazsın Arkadaşlarıla oyun vs. Oynayacaksın Skype vs.
Demek istediğim eğer arkadaşlarınla oyun flan oynuyorsan Skype vs. Ama discord alternatifi yokMidem bulanıyor discord'dan kullanamıyorum 2 kişi ile mevzum olsa tehdit ediliyorum olmuyor.
Matrix, revolt ve netrivia var. Topluluğu discord kadar büyük değildir ama hali hazırda arkadaş grubun varsa büyük alternatif.Demek istediğim eğer arkadaşlarınla oyun flan oynuyorsan Skype vs. Ama discord alternatifi yok
Aga merak ettim erkek misin?cok klise gelecek ama Instagram bence is gorur, discord kapandigi zaman bir sure orada takilmistim ^^
Matrix kullanıcam herhalde amacım sadece iletişim kurmak video çekmek.Matrix, revolt ve netrivia var. Topluluğu discord kadar büyük değildir ama hali hazırda arkadaş grubun varsa büyük alternatif.
Sadece konuşacaksan mumble Teamspeak 3 on numara alternatifler. Ayrıca bu programlar sistemini de çok yormayan 10 numara programlardır.
Discord hala kapalı dostum.discord kapandigi zaman bir sure orada takilmistim
Ne Kadar Afedersinde Vasat İnsan Varsa Hepsi İG'de Beğenmiyorum Neyse Tercih Olarak Matrix Seçtim.Discord hala kapalı dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama gerçekten İnstagram kullanmak güzel ben de orayı kullanıyorum. Ekran paylaşma kısmı Discord'a göre kötü ama onun dışında gayet güzel. Kullanabilirsiniz.
Daha bu foruma girmeden kayıt olmadan önce senin videoların karşıma çıktı.dcok klise gelecek ama Instagram bence is gorur, discord kapandigi zaman bir sure orada takilmistim ^^
virus gibi yayiliyorum valla :3Ne Kadar Afedersinde Vasat İnsan Varsa Hepsi İG'de Beğenmiyorum Neyse Tercih Olarak Matrix Seçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha bu foruma girmeden kayıt olmadan önce senin videoların karşıma çıktı.d
Estağfurullah hocam. Ben arkadaşlarınız ile sohbet etmekten bahsettim. Yeni birini bulmaktan bahsetmedim.Ne Kadar Afedersinde Vasat İnsan Varsa Hepsi İG'de Beğenmiyorum