Discord'a Alternatif Ne Kullanabilirim?

ardyata

80+
Reaksiyon skoru
38
Gençler discord kapandığından değil geçmişte çok kavga etmiştim discord'da ona alternatif ne Kullanabilirim?

Gençler discord kapandığından değil geçmişte çok kavga etmiştim discord'da ona alternatif ne Kullanabilirim?
Yeni hesap aç disocrdun alternatifini bulamazsın Arkadaşlarıla oyun vs. Oynayacaksın Skype vs.

Guilded var arayüzü yakın ama orda da arada ping çıkıyor ses kalitesi vs iyi değil.

cok klise gelecek ama Instagram bence is gorur, discord kapandigi zaman bir sure orada takilmistim ^^

Demek istediğim eğer arkadaşlarınla oyun flan oynuyorsan Skype vs. Ama discord alternatifi yok
Matrix, revolt ve netrivia var. Topluluğu discord kadar büyük değildir ama hali hazırda arkadaş grubun varsa büyük alternatif.

Sadece konuşacaksan mumble Teamspeak 3 on numara alternatifler. Ayrıca bu programlar sistemini de çok yormayan 10 numara programlardır.

cok klise gelecek ama Instagram bence is gorur, discord kapandigi zaman bir sure orada takilmistim ^^
Aga merak ettim erkek misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Matrix, revolt ve netrivia var. Topluluğu discord kadar büyük değildir ama hali hazırda arkadaş grubun varsa büyük alternatif.

Sadece konuşacaksan mumble Teamspeak 3 on numara alternatifler. Ayrıca bu programlar sistemini de çok yormayan 10 numara programlardır.
Matrix kullanıcam herhalde amacım sadece iletişim kurmak video çekmek.

discord kapandigi zaman bir sure orada takilmistim
Discord hala kapalı dostum.

Ama gerçekten İnstagram kullanmak güzel ben de orayı kullanıyorum. Ekran paylaşma kısmı Discord'a göre kötü ama onun dışında gayet güzel. Kullanabilirsiniz.

Discord hala kapalı dostum.

Ama gerçekten İnstagram kullanmak güzel ben de orayı kullanıyorum. Ekran paylaşma kısmı Discord'a göre kötü ama onun dışında gayet güzel. Kullanabilirsiniz.
Ne Kadar Afedersinde Vasat İnsan Varsa Hepsi İG'de Beğenmiyorum Neyse Tercih Olarak Matrix Seçtim.

Daha bu foruma girmeden kayıt olmadan önce senin videoların karşıma çıktı.d

Son düzenleme:
Ne Kadar Afedersinde Vasat İnsan Varsa Hepsi İG'de Beğenmiyorum Neyse Tercih Olarak Matrix Seçtim.

Daha bu foruma girmeden kayıt olmadan önce senin videoların karşıma çıktı.d
virus gibi yayiliyorum valla :3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,639
Üyeler
173,846
Son üye
Bararyzzz