Merhaba, internet üzerinden tanıdığım çokta yakın sayılamayacağım bir arkadaşım discordda kendisine datalarının çalındığı yönünde kanıtlar gönderildiğini ve tehdit edildiğini söyledi sonrasında banada fotoğrafları attı ve gerçektende dediği gibiydi mailleri, steam ve epic gibi oyun platformlarındaki şifreleri, ve ip'si gibi birçok veri tehdit eden şahışın elindeydi. Arkadaşım zaten olayı çözdüğünü söyledi ve hesabını falanda kapattı, bende bu noktadan sonra olayı unutup yoluma bakmayı planlıyordum ama 2 gün sonra aynı kişi bana discorddan oldukça şüpheli görünen ücretsiz nitro ve birçok şey verdiğini iddia eden bi sunucu daveti yolladı ve "gelebilirmisin" dedi. Ben küçüklüğümden beri çok meraklı bir insanım ve bu tür olayları aydınlatmazsam geceleri gözüme uyku girmiyor
. Maalesef şuanda kendimi biraz tıkanmış hissediyorum ama sizin yardımlarınızla olayı anlayabileceğimi düşünüyorum
sizce aynı sunucu davetinin arkadaşımada gönderildiği ve benim aksime bu daveti kabul ettiği bir senaryoda verileri nasıl çalınmış olabilir sizce sunucunun içinde nası bir tezgah dönüyor ?