mehmettici
80+ Silver
bunu atip engelle
oturduğum şehri ve yaşadığım semti bu kadarTam evinin adresini mi biliyorlar
Hocam evini nası bulsunlar sadece bu bilgilerleoturduğum şehri ve yaşadığım semti bu kadar
asosyal diye dalga geçip obez diye aşağılıyorlardı allahtan umursamadım umursamayınca kudurdularHocam evini nası bulsunlar sadece bu bilgilerle
hocam öldürmekle falan tehdit ediyor ondan korkmuyorum ama tırsıyorum yani ailem var sonuçta ailemle birlikte yaşıyorum, bilgisayar monitörünü çekerek pala tutuyordu elin de fotoğrafını attıHocam evini nası bulsunlar sadece bu bilgilerle
Kardeşim sadece engelle geç ve bu konuyu kafana takma benceonu da ben söyledim hocam zaten arkadaş olmaya çalışırken yaptıklarına bakın
asosyal diye dalga geçip obez diye aşağılıyorlardı allahtan umursamadım umursamayınca kudurdular
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam öldürmekle falan tehdit ediyor ondan korkmuyorum ama tırsıyorum yani ailem var sonuçta ailemle birlikte yaşıyorum, bilgisayar monitörünü çekerek pala tutuyordu elin de fotoğrafını attı
Hocam ailelerine bir güzel küfredip engelleyebilirsin.onu da ben söyledim hocam zaten arkadaş olmaya çalışırken yaptıklarına bakın
asosyal diye dalga geçip obez diye aşağılıyorlardı allahtan umursamadım umursamayınca kudurdular
hocam öldürmekle falan tehdit ediyor ondan korkmuyorum ama tırsıyorum yani ailem var sonuçta ailemle birlikte yaşıyorum, bilgisayar monitörünü çekerek pala tutuyordu elin de fotoğrafını attı
Hocam inan bişey bu ailem bişey yapar derdini biliyorum da kimse bişey yapmaz hadi öğrendi ihbar etti en kötü ne yapicak polis sanki gelip bakcak he bişey yok diyip gidicek yani en kötü senaryoyu düşenecek olursak, ki bunun da gerçekleşme ihtimali yok yani o kadaronu da ben söyledim hocam zaten arkadaş olmaya çalışırken yaptıklarına bakın
sorun şu evinin önüne hapçıları yıkarım falan öldürmekle tehdit edince kendim için değil ailem için tedirgin oluyorum zaten 18-19 yaşlarındalar benle yaşıtlar.Hocam inan bişey bu ailem bişey yapar derdini biliyorum da kimse bişey yapmaz hadi öğrendi ihbar etti en kötü ne yapicak polis sanki gelip bakcak he bişey yok diyip gidicek yani en kötü senaryoyu düşenecek olursak, ki bunun da gerçekleşme ihtimali yok yani o kadar
Engelle geç diyenlere aldanma hocam oturduğun şehir ve adını soyadını biliyorlarsa tc , tel no , acik adres ,aile bilgileri herseyi bulabilirler soyad bilinmiyorsa zor olur ama biliyorlarsa şikayet etmeni tavsiye ederim ciddi sorun çıkartır kolay iş bunlar suan adını soyadini şehrini ogrenirsem ben bile tc ni bulabilirim mafya tipli adamların eline dusmemesi lazim bu bilgilerinArkadaşlar selam bazı sanal mayfa olduklarını iddia eden şahıslar Discord platformu üzerinden profil fotoğrafımı profil fotoğrafı yapıyorlar ve dalga geçiyorlar, işin kötü tarafı ailem bu şeyleri öğrenirse bayağı aram bozulur adımı ve fotoğrafımı biliyorlar bir şey yapabilirler mi sizce ve nerede oturduğumu biliyorlar tam açık adres bilmiyorlar ama.
İhbar ederlerse başın belaya girmez sadece uğraştırırhocam adresimi öğrenirlerse ihbar yaparlarsa peki başım büyük derde girer mi tehdit ettiler çünkü kapına hapçıları dikerim bulurum çevrem çok vs vs diyerek.