Rica ederim. Uğraşma boş ver diyenleri dinleme. En ufak sanal suçta bile hakkını arayabilmen için var Siber Suçlarla Mücadele.Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için.
hocam sunucu patlatıp allaha kitaba tüm değerlere sövüyolar para aklıyolar bişey yok biraz mantıklı düşünMerhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.
Tam bilmiyorum bana resim atmıştı davayla alakalı şeyler yazıyordu istersen atabilirim resmiYani birisi beni etiketleyip ailevi etse ve cimere şikayet etsem ben onu log bilgilerini paylaşmazlar mı ? veya kişisel bilgileri ? Paylaşmasa bile Cimer'in etkisi olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
CİMER'den şikayet mi edildi yoksa bildiğiniz uğraşılıp para harcanıp avukat tutup dava mı açıldı ?
Hiçbir şey olmaz ya ona engel at ya da sende karşılığını ver.Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.