Neler Yeni

Discord'dan küfür edilmesi.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Sunucunun moderatöründen denetim kaydına bakıp küfürlü mesajın ssini denetim kaydındaki haliyle atmasını iste.
Tamamdır teşekkür ederim yardımlarınız için.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.
hocam sunucu patlatıp allaha kitaba tüm değerlere sövüyolar para aklıyolar bişey yok biraz mantıklı düşün :D

Zeth

80+ Bronze
Türkiye de ki herhangi bir kuruma şikayet etmen işe yaramayacaktır maalesef arkadaşım daha önce uğraştı ve savcılığa kadar gitti ama bir sonuç alınamadı Türkiye de ki herhangi bir kurum ya da kuruluş Discord'dan veri talep ettiği zaman çok uzun bir süre sonra nadiren yanıt alınıyor o da bilgilere ulaşılamadı oluyor o yüzden maalesef yapacak bir şey bulunmuyor.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Emre
Bir şey olmaz reddit ve dc için bir şey yapılması lazım herşeye küfür ediliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Yani birisi beni etiketleyip ailevi etse ve cimere şikayet etsem ben onu log bilgilerini paylaşmazlar mı ? veya kişisel bilgileri ? Paylaşmasa bile Cimer'in etkisi olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

CİMER'den şikayet mi edildi yoksa bildiğiniz uğraşılıp para harcanıp avukat tutup dava mı açıldı ?
Tam bilmiyorum bana resim atmıştı davayla alakalı şeyler yazıyordu istersen atabilirim resmi

Arda_07

80+ Bronze
Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.
Hiçbir şey olmaz ya ona engel at ya da sende karşılığını ver.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ben ne zmn pc yi açsam kuzenimden gelen mesajların hepsi ana avrat boşver takma :)
KARŞILIK VER✊

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Sadettin Y
siber suclar bunun icin var cart curt. bana ve aileme haftalar boyu ölüm tehdidi geldi direkt olarak savciliga basvurmamiza ragmen( siber suclar veya cimer demiyorum bak) iki yil gecmesine ragmen bize geri dönüş olmadı:) Tc Adalet Mekanizması diyorum baska bir sey demiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom