Neler Yeni

Discord'dan küfür edilmesi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Anlıyorum, dediğim gibi peki bu Discord üzerinden olan bir şey. Buı konu hakkında bir bilginiz var mı ? Ss i mevcut olsa bile bir sonuç alır mıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki discord un loglarında vs. gözükmez mi ? Discord o logları vermez mi ? Mesaj silinmiş fakat yine de bir şey yapamaz mıyım ?
Polisi aradım. Aldığım bilgi şöyle :
Beyefendi siber suçlar bu yüzden var. Takibi yapılıp işleme alınır. Şansını dene. Ülkedeki adalet işlemese de dene.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki discord un loglarında vs. gözükmez mi ? Discord o logları vermez mi ? Mesaj silinmiş fakat yine de bir şey yapamaz mıyım ?
Discord kullanıcısı izin vermezse mesajları taramıyor ve veri tabanına aktarmıyor.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana

Sagittarius

80+ Silver
Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.
Olm salla geç sende ona söv sovmeyi bilmiyorsan sönmez reyiz dinle (Önerilmez)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
Cimer sonuçlanmaz mı şimdi ? Ss'le birlikte atmıştım. Cimer direk soruşturmaz mı yoksa discord dan bilgi almaya mı çalışır ne olacak şimdi ?

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Anladım peki teşekkür ederim,
Bu dediğim özel bir sunucuda yaşandıysa geçerli bu arada. Public sunucuda küfür ettiyse veri tabanında mevcuttur Discord'un. Ancak şahsa- aileye fiziksel zarar tehdidinde falan bulunduysa anca Discord'un verilerini paylaşacağını söyleyebilirim.

ARDELENO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
enes
Hakareti cimere değil savcılığa verecekseniz. Ayrıca mesajları silerse sizden de silineceği için kanıtlayamazsınız. photosop ile yapılmış ekran görüntüsü olduğunu iddia eder. Discord da öyle herkese bilgi vermiyor.

Sende ona söv. Yada bana gönder ben iyi bir söveyim.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
Bu dediğim özel bir sunucuda yaşandıysa geçerli bu arada. Public sunucuda küfür ettiyse veri tabanında mevcuttur Discord'un. Ancak şahsa- aileye fiziksel zarar tehdidinde falan bulunduysa anca Discord'un verilerini paylaşacağını söyleyebilirim.
İşte normal bir sunucu, public değil. Yayıncı sunucusu. Ailevi küfür sadece, tehdit etmedi küfretti sonrasından da silmiş mesajı

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Merhabalar, discord üzerinden bir kişi şahsıma ve ailevi küfür etti, bu kişiyi küfür fotoğraflarıyla birlikte CİMER'e şikayet etsem sonuç alırmıyım ? Kişi beni etiketleyerek şahsıma küfür etti.
bunlar parazit gibi birini dava etsen de bişey değişmez hocam
zaten ssle olacak işler değil az çok hakimim
uğraşmaya değmez tipler

GodlyPain

80+ Bronze
Kolay kolay dava açamazsın Discord yoluyla, engelle geç boşver çok göreceksin bu insanlardan

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İşte normal bir sunucu, public değil. Yayıncı sunucusu. Ailevi küfür sadece, tehdit etmedi küfretti sonrasından da silmiş mesajı
Sunucunun moderatöründen denetim kaydına bakıp küfürlü mesajın ssini denetim kaydındaki haliyle atmasını iste.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,611
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom