Neler Yeni

Dişim kırıldı ne yapmalıyım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,275
İsim
Hacı

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Berkecan Ergin

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk
insan bu tarz durumlarda kötü hissediyor özellikle çevresindeki insanların umursamamazlıkları vesaire insan biraz ilgi bekliyor ama yok çünkü kendi düşen kendi kalkar algısı var. Benim de ön dişim çocukken kırıldı 18 yaşından önce müdahale etmeyi doğru bulmadılar tam gelişme aşamasındayım diye 18den sonra doktorum sağolsun özel bir muayene uyguladı içten dolgu yaptı 4-5 senedir bir problem yaşamadım dışarıdan bakıldığında ben söylemediğim sürece kimse kırık olduğunu anlamıyor geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Kağan Yılmaz
insan bu tarz durumlarda kötü hissediyor özellikle çevresindeki insanların umursamamazlıkları vesaire insan biraz ilgi bekliyor ama yok çünkü kendi düşen kendi kalkar algısı var. Benim de ön dişim çocukken kırıldı 18 yaşından önce müdahale etmeyi doğru bulmadılar tam gelişme aşamasındayım diye 18den sonra doktorum sağolsun özel bir muayene uyguladı içten dolgu yaptı 4-5 senedir bir problem yaşamadım dışarıdan bakıldığında ben söylemediğim sürece kimse kırık olduğunu anlamıyor geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle hocam çok teşekkür ederim. 18 yaş küçük konusu banada olur mu ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Berk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen öyle hocam çok teşekkür ederim. 18 yaş küçük konusu banada olur mu ?
Ben daha da küçüktüm kırdığımda, lise de bence sorun olmaz en iyi doktor bilir bir görsün

Shaco

80+ Bronze
Kırılan parça duruyorsa yapıştırıyor yada estetik dolgu yapılıyor. En kısa zamanda git bekletme öyle 2-3 gün.

Klanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Ahmet Bayram Topcu
Arkadaşlar bugün geziye gittik servisten inince kafa üstü düşüp ön dişimin yarısını kırdım yaklaşık 1 saattir hiç müdahele edilmedi şuanda okuldayım sizce eve gitmelimiyim ?
Bi dişçiye git hocam şeye benziyor bu, bıçaklandım hastaneye gitmeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,810
Üyeler
159,678
Son üye
sadrazamali
Top Bottom