kaganyilmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
- Konu Sahibi Konu Sahibi
diş doktoruna gidilecek zaten sadece acelesi var mı diye sordumDiş doktoruna gidiniz.
diş doktoruna gidilecek zaten sadece acelesi var mı diye sordumDiş doktoruna gidiniz.
Ben girmezdim derse. Hayır acelesi yok.diş doktoruna gidilecek zaten sadece acelesi var mı diye sordum
istanbul olsaydın beyaz ışık var birçok şubesi var önerirdim çok ilgililer ve iyiler.ankaradayım hocam da tedirginim dediğiniz gibi
Herhangi bir acelesi yok bu hafta halledersin.diş doktoruna gidilecek zaten sadece acelesi var mı diye sordum
devamsızlık çok fazla olduğu için zırt pırt gelip almak istemiyolar ama işte tedirgin olunca açtım konuyuBen girmezdim derse. Hayır acelesi yok.
insan bu tarz durumlarda kötü hissediyor özellikle çevresindeki insanların umursamamazlıkları vesaire insan biraz ilgi bekliyor ama yok çünkü kendi düşen kendi kalkar algısı var. Benim de ön dişim çocukken kırıldı 18 yaşından önce müdahale etmeyi doğru bulmadılar tam gelişme aşamasındayım diye 18den sonra doktorum sağolsun özel bir muayene uyguladı içten dolgu yaptı 4-5 senedir bir problem yaşamadım dışarıdan bakıldığında ben söylemediğim sürece kimse kırık olduğunu anlamıyor geçmiş olsun
Ben daha da küçüktüm kırdığımda, lise de bence sorun olmaz en iyi doktor bilir bir görsünMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen öyle hocam çok teşekkür ederim. 18 yaş küçük konusu banada olur mu ?
Bi dişçiye git hocam şeye benziyor bu, bıçaklandım hastaneye gitmeli miyim?Arkadaşlar bugün geziye gittik servisten inince kafa üstü düşüp ön dişimin yarısını kırdım yaklaşık 1 saattir hiç müdahele edilmedi şuanda okuldayım sizce eve gitmelimiyim ?