Dişim kırıldı ne yapmalıyım

insan bu tarz durumlarda kötü hissediyor özellikle çevresindeki insanların umursamamazlıkları vesaire insan biraz ilgi bekliyor ama yok çünkü kendi düşen kendi kalkar algısı var. Benim de ön dişim çocukken kırıldı 18 yaşından önce müdahale etmeyi doğru bulmadılar tam gelişme aşamasındayım diye 18den sonra doktorum sağolsun özel bir muayene uyguladı içten dolgu yaptı 4-5 senedir bir problem yaşamadım dışarıdan bakıldığında ben söylemediğim sürece kimse kırık olduğunu anlamıyor geçmiş olsun

insan bu tarz durumlarda kötü hissediyor özellikle çevresindeki insanların umursamamazlıkları vesaire insan biraz ilgi bekliyor ama yok çünkü kendi düşen kendi kalkar algısı var. Benim de ön dişim çocukken kırıldı 18 yaşından önce müdahale etmeyi doğru bulmadılar tam gelişme aşamasındayım diye 18den sonra doktorum sağolsun özel bir muayene uyguladı içten dolgu yaptı 4-5 senedir bir problem yaşamadım dışarıdan bakıldığında ben söylemediğim sürece kimse kırık olduğunu anlamıyor geçmiş olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle hocam çok teşekkür ederim. 18 yaş küçük konusu banada olur mu ?

Kırılan parça duruyorsa yapıştırıyor yada estetik dolgu yapılıyor. En kısa zamanda git bekletme öyle 2-3 gün.

Arkadaşlar bugün geziye gittik servisten inince kafa üstü düşüp ön dişimin yarısını kırdım yaklaşık 1 saattir hiç müdahele edilmedi şuanda okuldayım sizce eve gitmelimiyim ?
Bi dişçiye git hocam şeye benziyor bu, bıçaklandım hastaneye gitmeli miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,235
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri