disk secimi önerileri

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
beyler ben ikinci el msı b450m a pro max aldım işlemci olarakta ryzen5 pro 3400g 3,7 şimdi gelelim

ben oyun için toplıyacam bilgisayarı acaba m2 ssd mi alsam yoksa normal ssd disk mi alsam öneriniz nedir

windows hızlı acılmazsı olsun oyun acılması olsun hızlı olmasını istiyorum yardım edermisiniz ??? bide hangilerini sizce alayım bir link atarsanız cok memnun olurum

O sistem ve amaçlarınız için eli yüzü düzgün sata ssd daha mantıklı olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
anladım saolun peki windowsu m2ssd koysam nasıl olur sıkıntı cıkar mı bi bilginiz varmı yada denediniz mi ?

anladım saolun peki windowsu m2ssd koysam nasıl olur sıkıntı cıkar mı bi bilginiz varmı yada denediniz mi ?
Sata ssd veya m2 de alsan oyun açılma ve windows açılmasında devasa farklar olmuyor 1 sn 2sn fark ediyor bazen o bile etmiyor sadece amacın oyun hızlı açılması ise sata ssd alabilirsin aşağıdaki ürünü alabilrisin bütçene göre 1tb da yapabilirsin.

beyler ben ikinci el msı b450m a pro max aldım işlemci olarakta ryzen5 pro 3400g 3,7 şimdi gelelim

ben oyun için toplıyacam bilgisayarı acaba m2 ssd mi alsam yoksa normal ssd disk mi alsam öneriniz nedir

windows hızlı acılmazsı olsun oyun acılması olsun hızlı olmasını istiyorum yardım edermisiniz ??? bide hangilerini sizce alayım bir link atarsanız cok memnun olurum
İleriye dönük alacaksan M2 al yeni nesil konsollar M2 diskle geliyor bence bilgisayarda da artık sata ile M2 farkı ufaktan hissedilmeye başlayacak.

İleriye dönük alacaksan M2 al yeni nesil konsollar M2 diskle geliyor bence bilgisayarda da artık sata ile M2 farkı ufaktan hissedilmeye başlayacak.
ileriye dönük olucak m2 ssd ye windows yüklesem ssd diske de oyunları vs yuklesem performans alırmıyım sizce kasmalardan nefret ettigim için diyorum

Render dışında farkedilimiyor. Verilen farka değmez. Gerek açılışta, gerek map yüklenirken. Kaliteli Sata SSD yeterli olur. Samsung veya Patriot Burst

ileriye dönük olucak m2 ssd ye windows yüklesem ssd diske de oyunları vs yuklesem performans alırmıyım sizce kasmalardan nefret ettigim için diyorum
İyi olabilir ama yeni nesil oyunlar M2 SSD için optimize edilecek gibi duruyor bütçen yeterse oyunlar için de M2 kullan derim.

Ama şuan için SATA ve M2 aynı performansı veriyor oyunlarda.

Render vs. İşlerle ugrasmayacaksaniz M2 almaniza gerek yok bence. 512 GB sata SSD alın.

Render dışında farkedilimiyor. Verilen farka değmez. Gerek açılışta, gerek map yüklenirken. Kaliteli Sata SSD yeterli olur. Samsung veya Patriot Burst
Şuan için öyle çünkü oyunlar eski nesildeki HDD disklerle de çalışsın diye yapılıyor. Yeni nesil konsollarda yüksek hızlı M2 SSD var. Bence 2-3 yıl sonra ikisi arasında bariz şekilde hissedilir bir fark olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,687
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl
Geri