Kral temiz kurulum yapmamışsın o Windows yazan kısım eskiden kullandığın bir işletim sistemi ve onun içinde ki dosyalar vardı ya ondan ibaret. İndirenlerde bu bu arada.ne vardır ki mesela indirilenler internet den inen her şey mi ve windows en üste ki oda mı önemsiz
tamam temiz kurulum yerine bunu yapıyım indirilenleri de silemyeyim hocam ? ? ?Kral temiz kurulum yapmamışsın o Windows yazan kısım eskiden kullandığın bir işletim sistemi ve onun içinde ki dosyalar vardı ya ondan ibaret. İndirenlerde bu bu arada.
Alıntıyı görüntüle
İndirenler sana kalmış bir şey ama benim tavsiyem geri kalan hepsini sil.tamam temiz kurulum yerine bunu yapıyım indirilenleri de silemyeyim hocam ? ? ?
sağol dostum səni sevdi, gecən xeyirİndirenler sana kalmış bir şey ama benim tavsiyem geri kalan hepsini sil.
tabii ki hayır kral bunları temizlediysen kur oyununu keyfine bak. Bir daha sorun yaşamaman dileği ile. Ama eğer yaşarsan etiketle beni konu açıp yardımcı olurum elimden geldiğince. Bu arada Azerbaycanca konuştun ya kral adamsın. Kardeş ülkeye yürek dolusu selamlar.sağol dostum səni sevdi, gecən xeyir
ha bide o windowsu sildiğim de temiz kurulum yapmam gerekiyor mu beğenirseniz hayır demek boşa yazmayın
tabii ki hayır kral bunları temizlediysen kur oyununu keyfine bak. Bir daha sorun yaşamaman dileği ile. Ama eğer yaşarsan etiketle beni konu açıp yardımcı olurum elimden geldiğince. Bu arada Azerbaycanca konuştun ya kral adamsın. Kardeş ülkeye yürek dolusu selamlar❤.