mortemeyn
80+ Bronze
Çocuğu olana küçük kız kardeşi olanlar için hediye almalık iyi fiyat.
Hocam Elsa'nın ayrı bir popüleritesi var şu sıralar videomda da bahsettiğim üzere frozen karakterlerinin 450-500 TL'den ucuz bebeği yok.bimde en son tekli barbie 170 lira felandı bence onlar daha mantıklı
Doğrudur ama ben olsam bimden 2 tane barbie alıp ayrı zamanlarda hediye ederdim, daha çok mutlu olurdu. Birde elsayı herkes bilmiyor ama barbie nin bilinirliği daha yüksek. Tercih meselesi tabi alana hayırlı olsun.Çok iyi fiyat, hem de Elsa.
Alınır mı? Bence EVET. Nedenini açıkladım:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Elsa'nın ayrı bir popüleritesi var şu sıralar videomda da bahsettiğim üzere frozen karakterlerinin 450-500 TL'den ucuz bebeği yok.
Hocam ben de birkaç sene öncesine kadar sizinle aynı fikirdeydim fakat yakın bir dostum çocuk giyim mağazası işletiyor. Minik minik tatlı tatlı onlarca kız spesifik olarak Elsa kıyafeti sormaya gün içerisinde O denli popüler olmuşDoğrudur ama ben olsam bimden 2 tane barbie alıp ayrı zamanlarda hediye ederdim, daha çok mutlu olurdu. Birde elsayı herkes bilmiyor ama barbie nin bilinirliği daha yüksek. Tercih meselesi tabi alana hayırlı olsun.
vayy be o zman ben cahil kalmışımHocam ben de birkaç sene öncesine kadar sizinle aynı fikirdeydim fakat yakın bir dostum çocuk giyim mağazası işletiyor. Minik minik tatlı tatlı onlarca kız spesifik olarak Elsa kıyafeti sormaya gün içerisinde O denli popüler olmuş