DİSPLAY PORTTAN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

Reaksiyon skoru
6
ARKADAŞLAR MERHABA KASAYI YENI ALDIM EKRAN KARTIM ASUS DUAL RADEON 6700XT MONİTÖR ASUS TUF GAMİNG VG27VQ 1 MS 165 HZ DİSPLAYPORTTAN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM NO SİGNAL YAZIYOR HDMIDAN ALABİLİYORUM AMA 120 HZ ALABİLİYORUM SORUN NEDİR ACABA MONİTÖRÜN İÇİNDEKI DP KABLOSUNU KULLANIYORUM

Ekran kartinda baska dp yerlerini deneyin bendede olmustu baska yerine taktim çalıştı

Bir şey daha sormak istiyorum? DP kablosu monitöre bağlıyken ekran kartına taktığın zaman sinyal alınamadı diye bir ekran geliyor mu?

kabloyu tam oturttuğundan emin ol, bazen oturdu sanıyorsun hafif ittirince tık ediyor ancak oluyor.
bilgisayarı ilk dizerken görüntü gelmemişti bende bu arada. format bios vs işlerini hdmi ile halletmiştim. amd driverı kurduktan sonra dp kablo takık görüntü almıştım.
asus 6700xt var sendeki gibi

Bence hemen öyle vazgeçme yeni almışsın kabloda bir sorun olacağını sanmıyorum ben, kablonu bir kontrol et uc kısmında hdmi mı yazıyor DP (D) mi yanlış kabloyu takma ihtimalin olabilir, diğer bir ihtimal monitörün arkasında 2 giriş olabilir monitörün arkasındaki diğer girişe takman gerekli kablonu 120 HZ'den daha yükseğe geçmek için kontrol edip tekrar denermisin ?

Bir şey daha sormak istiyorum? DP kablosu monitöre bağlıyken ekran kartına taktığın zaman sinyal alınamadı diye bir ekran geliyor mu?
Monitöre no Signal ibaresi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence hemen öyle vazgeçme yeni almışsın kabloda bir sorun olacağını sanmıyorum ben, kablonu bir kontrol et uc kısmında hdmi mı yazıyor DP (D) mi yanlış kabloyu takma ihtimalin olabilir, diğer bir ihtimal monitörün arkasında 2 giriş olabilir monitörün arkasındaki diğer girişe takman gerekli kablonu 120 HZ'den daha yükseğe geçmek için kontrol edip tekrar denermisin ?
Monitör de bir tane dp girişi var o da monitörün içinden çıkan DP kablosu

Monitörün desteklediği DP 1.2

Bir giriş var demişssin anladım ama genede bir bak monitör arkasındaki DP kısmına taktığına eminmisin onu soruyorum 2 giriş var monitörde D (kabloda aynı şekilde D yazar) yazan yere takacaksın kabloyu diğerine takarsan 120 de kalırsın.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-02 235508.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-02 235508.png
    984.4 KB · Hit: 36
Monitöre no Signal ibaresi geliyor

Monitör de bir tane dp girişi var o da monitörün içinden çıkan DP kablosu

Monitörün desteklediği DP 1.2
HDMI ile AMD sürücülerini kurdun dimi?

Geri