Neler Yeni

Dizel Araç Vs Benzinli Araç

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
şehir içi 1.6tdi leondan az yakıyor 1.6 benzin/lpg corolla leon yazılımlı olmasına rağmen. bu arada lpg kuyruğu hiç görmedim hayatımda.ki 5 dakka sıra beklememek için 10 20k daha fazla koymak nasıl mantık.
Uzun yola çık bayram vs. olsun kalabalık görürsün o zaman gaz kuyruğunu

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Yavuz
Benzin veya lpg litre fiyatları nerdeyse ayni dizellerin bakimlari daha pahali olduğu için benzin.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ford olsa dizel al derdim ama toyotanın dizeller nasıl bilemem. 270nm tork az bi değer değil. 110hp yeterince yeterli bu torkla iyi iş yapar o arabanın facebook grubuna girip sorman daha iyi olur.
1.4 d4 d motorlar sorunsuz bu motor nasıl bilmiyorum ama hiç sanmıyorum kötü bir motor olduğunu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,275
İsim
.
ford olsa dizel al derdim ama toyotanın dizeller nasıl bilemem. 270nm tork az bi değer değil. 110hp yeterince yeterli bu torkla iyi iş yapar o arabanın facebook grubuna girip sorman daha iyi olur.
İşte diyorum ya 270 Nm Manyak bir değer

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Uzun yola çık bayram vs. olsun kalabalık görürsün o zaman gaz kuyruğunu
dizel arabada da kamyonların tırların otobüslerin 1tonluk deposunun dolmasını beklersin o bayram kalabığında...

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Açık ara benzinli. Eğer araç kullanmayı biliyorsanız sakin kullanıcı iseniz zaten yeni araçların hepsi az yakıyor hatta çoğunluklu şehir içi kullanılacaksa hibrit değerlendirin bence. İstanbulda 2017 leon 1.4 benzi ile ortalamam 7.7.

Herşeyi geçin Ben otomotivciyim şöyle diyeyim. Dizelde partikül tıkanmasın diye yüksek devir uzun menzil kullanmalısınız. Onu geçtim bakım olarak benzinliye göre %30-50 oranla bakımı daha maliyetlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
Dizel

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Berkecan Ergin
Benzinli bir araç stage 1 yazılım tadından yenmez

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Araç genellikle şehir içi kullanılacak
Uzun yol da yapacak ama genellikle şehir içi işte
Dizel araba mı daha uygun olur benzin mi ?
Yakıt önemli değil
Hangisi neden daha avantajlı açıklayarak anlatırsanız çok sevinirim
Araç eğer 4x4 se veya ağır bi arabaysa benzinli olması dezavantaj bizim passat var araba 2.5 ton çok ağır o yüzden biz dizel otomatik aldık benzinli çok yakar dizel daha iyi ama dizelde satın alırken daha pahalıya denk gelir ama bana kalırsa biraz fazla para ver dizel al dizel her zaman rahatlık

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benzin veya lpg litre fiyatları nerdeyse ayni dizellerin bakimlari daha pahali olduğu için benzin.
Lpg ile benzinin fiyatı aynı mı? Vay be o zaman bende alayım benzinli araba . Bakım fazla derken bir mazot filresi pahalı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,275
İsim
.
Benzinli bir araç stage 1 yazılım tadından yenmez
Öylemi dersin
Zarar veriyor motora ömrünü kısaltıyor diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araç eğer 4x4 se veya ağır bi arabaysa benzinli olması dezavantaj bizim passat var araba 2.5 ton çok ağır o yüzden biz dizel otomatik aldık benzinli çok yakar dizel daha iyi ama dizelde satın alırken daha pahalıya denk gelir ama bana kalırsa biraz fazla para ver dizel al dizel her zaman rahatlık
Usta 2.5 Tonluk passat mı var ya
Kaç model

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Yavuz
Lpg ile benzinin fiyatı aynı mı? Vay be o zaman bende alayım benzinli araba . Bakım fazla derken bir mazot filresi pahalı
Nokta koymayi unutmuşum benzin veya lpg tercih edin yakit litreleri yakin fiyat olarak mazot ve benzin icin.

Top Bottom