- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 19,893
Lpg zamanla motorun performansını düşürüyor.Usta LPG motoru yermi sence
Yakıt önemli değil demişsin.
Bence dizel alman en mantıklısı olur
Lpg zamanla motorun performansını düşürüyor.Usta LPG motoru yermi sence
Uzun yola çık bayram vs. olsun kalabalık görürsün o zaman gaz kuyruğunuşehir içi 1.6tdi leondan az yakıyor 1.6 benzin/lpg corolla leon yazılımlı olmasına rağmen. bu arada lpg kuyruğu hiç görmedim hayatımda.ki 5 dakka sıra beklememek için 10 20k daha fazla koymak nasıl mantık.
1.4 d4 d motorlar sorunsuz bu motor nasıl bilmiyorum ama hiç sanmıyorum kötü bir motor olduğunuford olsa dizel al derdim ama toyotanın dizeller nasıl bilemem. 270nm tork az bi değer değil. 110hp yeterince yeterli bu torkla iyi iş yapar o arabanın facebook grubuna girip sorman daha iyi olur.
İşte diyorum ya 270 Nm Manyak bir değerford olsa dizel al derdim ama toyotanın dizeller nasıl bilemem. 270nm tork az bi değer değil. 110hp yeterince yeterli bu torkla iyi iş yapar o arabanın facebook grubuna girip sorman daha iyi olur.
dizel arabada da kamyonların tırların otobüslerin 1tonluk deposunun dolmasını beklersin o bayram kalabığında...Uzun yola çık bayram vs. olsun kalabalık görürsün o zaman gaz kuyruğunu
Araç eğer 4x4 se veya ağır bi arabaysa benzinli olması dezavantaj bizim passat var araba 2.5 ton çok ağır o yüzden biz dizel otomatik aldık benzinli çok yakar dizel daha iyi ama dizelde satın alırken daha pahalıya denk gelir ama bana kalırsa biraz fazla para ver dizel al dizel her zaman rahatlıkAraç genellikle şehir içi kullanılacak
Uzun yol da yapacak ama genellikle şehir içi işte
Dizel araba mı daha uygun olur benzin mi ?
Yakıt önemli değil
Hangisi neden daha avantajlı açıklayarak anlatırsanız çok sevinirim
Lpg ile benzinin fiyatı aynı mı? Vay be o zaman bende alayım benzinli araba . Bakım fazla derken bir mazot filresi pahalıBenzin veya lpg litre fiyatları nerdeyse ayni dizellerin bakimlari daha pahali olduğu için benzin.
Öylemi dersinBenzinli bir araç stage 1 yazılım tadından yenmez
Usta 2.5 Tonluk passat mı var yaAraç eğer 4x4 se veya ağır bi arabaysa benzinli olması dezavantaj bizim passat var araba 2.5 ton çok ağır o yüzden biz dizel otomatik aldık benzinli çok yakar dizel daha iyi ama dizelde satın alırken daha pahalıya denk gelir ama bana kalırsa biraz fazla para ver dizel al dizel her zaman rahatlık
Nokta koymayi unutmuşum benzin veya lpg tercih edin yakit litreleri yakin fiyat olarak mazot ve benzin icin.Lpg ile benzinin fiyatı aynı mı? Vay be o zaman bende alayım benzinli araba . Bakım fazla derken bir mazot filresi pahalı