Dizel Vs Benzin+LPG ?

Bizim araba dizel bagajda tüp olmadığı için baya büyük oluyor bagaj.

AVM otoparkları fabrikasyon lpg araçlar dışında halen almaz yasak kalkmadı bina sakinlerine bağlı apartmanlarda ama AVM otoparklarında yasak
Ben nasıl girdim?
Gayette aldılar yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Girdiğim arabada 99 clio yani fabrikasyon falan da değil

Oku bunu
Giriş çıkış farklı diyor ama normal girilten alıyolar

Ekonomik olarak hangisi peki
30 TL lik yakıtla hangisi daha fazla km yapar
Bunu denemeden bilemeyiz aynı marka model arabanın farklı seçeneklerini denemek lazım
Düz yolda denemek lazım birde

AVM otoparkları fabrikasyon lpg araçlar dışında halen almaz yasak kalkmadı bina sakinlerine bağlı apartmanlarda ama AVM otoparklarında yasak
Ankarada lpgli otomobille girmediğimiz avm kalmadı kontrol yok. Fabrikasyon lpgde değil sonradan takılma.

Ankarada lpgli otomobille girmediğimiz avm kalmadı kontrol yok. Fabrikasyon lpgde değil sonradan takılma.
İstanbulda da ben girdim kaç kere
Alıyorlar yaa yok öyle bir şey fabrikasyon veya değil kim takıyor orada

Düşüncende çok karışık şeyler dönüyor sanırsam
Fakat takılma
Dizel araba çok sesli çalışır . Zaten ülkede ki mazotta kötü . Bakımı da daha pahalıya çıkıyor eğer en ucuz diyorsan al lpgli araba geç
He birde o benzin lpg konusunda(eski konu) piston karşılaştıran biri vardı . O gibi düşüncelere kapılma sonuçta her hafta motor indirmiyorsun

LPG ile ucuza çok km gidersin
Benzin ile çok hızlı gidersin
Dizel en fazla motor ömrüne sahip olur

Kalktı mı daha geçen hafta avm'ye gittiğimizde hala kontrol ediliyordu bagajlar.

Bu arada konu ile ilgili LPG motor performansını düşürüyor diye biliyorum.
Düşürüyor zaten
Ayrıca her avm otoparkı aynı değil bunu da söyliyim ben girdim ve yasakta kalktı yukarı haberi de attım yukarı

aynen. He bir de avm otoparklarına almıyorlar
Yukarı haberi attım yasak kalktı
Tüp muaynesi varsa alıyorlar

Geri