- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,341
Bizim araba dizel bagajda tüp olmadığı için baya büyük oluyor bagaj.
Ben nasıl girdim?AVM otoparkları fabrikasyon lpg araçlar dışında halen almaz yasak kalkmadı bina sakinlerine bağlı apartmanlarda ama AVM otoparklarında yasak
Ekonomik olarak hangisi pekiBizim araba dizel bagajda tüp olmadığı için baya büyük oluyor bagaj.
Bunu denemeden bilemeyiz aynı marka model arabanın farklı seçeneklerini denemek lazımEkonomik olarak hangisi peki
30 TL lik yakıtla hangisi daha fazla km yapar
Ankarada lpgli otomobille girmediğimiz avm kalmadı kontrol yok. Fabrikasyon lpgde değil sonradan takılma.AVM otoparkları fabrikasyon lpg araçlar dışında halen almaz yasak kalkmadı bina sakinlerine bağlı apartmanlarda ama AVM otoparklarında yasak
Sanırım lpg.Ekonomik olarak hangisi peki
30 TL lik yakıtla hangisi daha fazla km yapar
İstanbulda da ben girdim kaç kereAnkarada lpgli otomobille girmediğimiz avm kalmadı kontrol yok. Fabrikasyon lpgde değil sonradan takılma.
Kalktı mı daha geçen hafta avm'ye gittiğimizde hala kontrol ediliyordu bagajlar.O yasak kalktı
Tüp muaynesi tamsa girebiliyorsun bir kaç kez bende girdim
aynen. He bir de avm otoparklarına almıyorlarNe riski var
Arkadan vurunca havaya uçma tehlikesi gibi bir şey mi ?
Buysa göze aldık
Evet. Aracına göre değişir ama genel olarak durum bu.Şimdi dizel araç LPG den daha mı az yakıyor
Hocam LPG daha az yakmıyormu yaEvet. Aracına göre değişir ama genel olarak durum bu.
Düşürüyor zatenKalktı mı daha geçen hafta avm'ye gittiğimizde hala kontrol ediliyordu bagajlar.
Bu arada konu ile ilgili LPG motor performansını düşürüyor diye biliyorum.
Yukarı haberi attım yasak kalktıaynen. He bir de avm otoparklarına almıyorlar