Dizi-Film İzlemelik Ve Oyun Oynamalık Büyük Monitör Önerisi

Sagopa Kajmer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
302
Dostlar en fazla 2700 tl bandında film ve dizi izleyip aynı zamanda oyun oynayabileceğim güzelk bi monitör arıyorum ve en az 27 inçlik bir şey arıyorum çok fazla online oyun oynamıyorum hz değeri o kadar önemli değil ve 2k yada üstü olursa sevinirim

güzel ama 1080plik bir şey istemiyorum ama sağol
Gerçi doğru, bu denli büyük bir monitör 1080P'de berbat olur, şu çok daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

duvara monte edip kullanıcam o yüzden pek önemli değil
Son attığımda VESA desteği var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer dizi-film ön plandaysa bu monitör daha mantıklı geliyor bana.

Samsung'un yeni monitörlerinde bir sürü kalite kontrol hatası var, kötü çıkıyor gelen panelleri geri iade etseniz bile. Nvidia bazı sorunları düzeltti sürücü çapında ama o olay 49'luk super ultrawide içindi geçen gün olan. LG alınır o bütçe ile 144 Hz QHD 27" GL83 gibi.

Dostlar en fazla 2700 TL bandında film ve dizi izleyip aynı zamanda oyun oynayabileceğim güzelk bi monitör arıyorum ve en az 27 inçlik bir şey arıyorum çok fazla online oyun oynamıyorum hz değeri o kadar önemli değil ve 2k yada üstü olursa sevinirim
Film ve oyun için alacaksanız va yada ıps almanızı öneririm. Film ağırlıklı ise ıps panel monitorlere bakın derim. 27 inc aoc nın ıps paneli vardı ona bakabilirsin

Dostlar en fazla 2700 TL bandında film ve dizi izleyip aynı zamanda oyun oynayabileceğim güzelk bi monitör arıyorum ve en az 27 inçlik bir şey arıyorum çok fazla online oyun oynamıyorum hz değeri o kadar önemli değil ve 2k yada üstü olursa sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,647
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri