knka gerilim macera aksiyon bilim kurgu ama (gerçekçilik payı olsun suçlu aranan soygun bu tip filmleri seviyorum geneldeTarzını bilmiyorum ama yaralı yüz ve ucuz roman'ı izlemeni öneririm.
İzlemeye çalıştım ama sarmadı.sex education izleyebilirsin biraz chill ve saçma anları var ama güldürüyo yani
Yaralı yüz sarar o zaman.knka gerilim macera aksiyon bilim kurgu ama (gerçekçilik payı olsun suçlu aranan soygun bu tip filmleri seviyorum genelde
Prison break 2. sezondan sonra bıktırdı. TWD izledim.Hiç izlemediysen twd uzun ve izleyecek daha iyi dizilerin varsa başlamaya değmez diye düşünüyorum. Yukarıda yazdığım mini serieslerin haricinde Dexter a bir göz at derim. Belirttiğin türlere uyan o geldi şimdi aklıma. Hapisane temalı prison break ve Oz da mükemmel dizilerdir. Farklı türlere göz atmak istersin diye bilim kurgu olarak çok ünik bir yapım olduğunu düşündüğüm ancak maalesef çok uzun olan Fringe. Medical drama olarak da Dr. House tavsiye ederim. Anime/animetad seri series/ çizgi film artık nasıl adlandırıyorsan izlemek istersen de tavsiyeye açığım.
İzledim.beter caul saul ?
The Wire ı kesinlikle izlemelisin. Böyle bir yapım nasıl popüler olmadı anlayamıyorum. Kurgu değil de Baltimore belgeseli gibi.Dexter geldi aklıma.
Polisiye olarak da the wire bakmayı düşünüyorum ama bi türlü denk gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
chernobyl +1
Hoşuma gitmişti. Sıkılmadan izledim.%3 güzel mi izlenir mi?
fauda izledim güzel benceTekrardan bir dizi öneri konusu ile karşınızdayım. Tam olarak bir tarzım var mı belli değil ama korku, gerilim, cinli tarzı dizileri filmleri seviyorum, cinayet temelli dizileri seviyorum. Mafya tarzı dizileri, Hımyım ve friends tarzı dizileri de sevmiyorum.
Aklıma gelen izlediğim diziler
Breaking Bad
Stranger things
Elite
La casa de papel
Black Mirror
Rick and Morty (devam ediyorum)
Exorcist
Ragnarok
The Walking Dead
The last of us (devam ediyorum)
Into the night
Dark
Control Z
Dahmer
The rain
%3
Eminim bir bu kadar daha izlemişimdir ama aklıma şuan bunlar geliyor. Mükemmel değilse 1 sezonluk dizi önermeyin lütfen.