hayatımda ilk defa izleyemediğim bir dizi.MR. ROBOT başlayınız.
İlk 3 bölümden sonra sıktı.MR. ROBOT başlayınız.
+1 bu 2 li güzel bu arada.Kurtlar Vadisi ilk 97 ve Behzat Ç.
bende pek begenmeyıp bırakmıştım.apple tv den see izleyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayatımda ilk defa izleyemediğim bir dizi.
tavsiye ederim herkese 2. kez başladım çok güzelTHE 100
Kış ayında karanlık mekanda izlemek çok daha keyif veriyor.
Oh beee 2.kez bitirecek kadar işsiz sadece ben değilmişim. SAOL EVRENNNNNtavsiye ederim herkese 2. kez başladım çok güzel
ASBGJKASBGJSIKABGSAJK hocam 4. sezonda tıkandım yardım et yaOh beee 2.kez bitirecek kadar işsiz sadece ben değilmişim. SAOL EVRENNNNN
Bana kalırsa dur orda. Çünkü zorla izlersen önceden aldığın tad bozulur. Zaten o dizinin zehrini alan herkes mutlaka hine başlıyor. İllaki hine başlayacaksındırASBGJKASBGJSIKABGSAJK hocam 4. sezonda tıkandım yardım et ya
5de bitiricem zaten 6-7 çöptü hocamBana kalırsa dur orda. Çünkü zorla izlersen önceden aldığın tad bozulur. Zaten o dizinin zehrini alan herkes mutlaka hine başlıyor. İllaki hine başlayacaksındır
12 Monkeys (dizi olan) çok akıcı bir dizi ve Dark'ı beğendiysen o tarz bir dizi zaman yolculuğu, paradoks falan.Uzun zamandır düzgün, 4-5 sezonu olan, sıkmayan bir dizi bulamıyorum. Bu konuda öneri istiyorum.
izlerken zevk aldığım diziler;
Dark
Breaking Bad
Stranger things
La Casa De Papel
Squıd Game
Sex Education
Ragnarok
Dahmer
Elite
Peaky Blinders
Control Z
Aşk 101
Kulüp
The rain
Narcos
Vis A Vis
Teen Wolf
Better Call Saul
Aklıma gelmeyen mutlaka bir kaç dizi daha vardır ama genel olarak bu dizileri izlerken zevk aldım ve sıkılmadım.
Olm çok zorlamaydı yaa. Valla ne yalan söyliyim pek isteye isteye izlemedim. Sadece sonunu merak ettiğim için ama tatmin olamadım sondan.5de bitiricem zaten 6-7 çöptü hocam
hiç ağlamadım valla ama son gerçekten çok saçmaydı bana göre ne oluyordu clarke ve arkadaşları kurtuluyordu sanırım sadeceOlm çok zorlamaydı yaa. Valla ne yalan söyliyim pek isteye isteye izlemedim. Sadece sonunu merak ettiğim için ama tatmin olamadım sondan.
Ve biraz ağladım . kimseye söyleme ama aramızda
Aynen knk paralel evren tarzı b**tan bir yerden kurtuluyolar sanırım ama daha güzel olabilirdihiç ağlamadım valla ama son gerçekten çok saçmaydı bana göre ne oluyordu clarke ve arkadaşları kurtuluyordu sanırım sadece