oha3 4 günde 52 bölüm
Bir daha izlemek istiyorsan bir daha izle, iyi bir şeyse ve sana göreyse zaten izlerken sıkmaz.Diziyi çok sevdim 3 4 günde 52 bölümlük diziyi bitirdim. Netflix'de thumbnail'ını her gördüğümde izleyesim geliyor garip bir duygu, izlemek istiyorum ama bütün bölümleri sahneleri filan hatırlıyorum daha geçen hafta izledim. Ne yapabilirim.
iyi bir şey ve bana göre netflixdeki bütün filmleri izledim neredeyse en sevdiğim açık ara bu ama tekrar izlemeyi düşündüğümde sıkılırım gibi hissediyorum çünkü sahnelere kadar hatırlıyorum. Bütün plot twistleri biliyorum izleyemiyorum.Bir daha izlemek istiyorsan bir daha izle, iyi bir şeyse ve sana göreyse zaten izlerken sıkmaz.
İzleme arkadaşım o zaman, diziye niye trip atıyon. Ben sevdiğim bir animeyi Rewatch’larım mesela ama şimdiye kadar en fazla 1-2 tane yapmışımdır, hepsi hak etmez çünkü.iyi bir şey ve bana göre netflixdeki bütün filmleri izledim neredeyse en sevdiğim açık ara bu ama tekrar izlemeyi düşündüğümde sıkılırım gibi hissediyorum çünkü sahnelere kadar hatırlıyorum. Bütün plot twistleri biliyorum izleyemiyorum.
Merak ettimDiziyi izle bana hak vericeksin.
CarlaaaCarla'yı gör diğer dizilerdeki karakterleri unutursun zaten