- Reaksiyon skoru
- 76
Beyler RTX 5060Ti 16GB alsam DLSS 4 açsam GTA 5 oyunlarında veya yeni çıkacak olan GTA 6'da 2K için oynatır mı çok rahat bir şekilde Valoda Csde Pubgde filan.
ne alsam hocam ekran kartı olarak maks bütcem 35K ile 30K arası. veya yeni ekran kartlarını mı beklesem 9060xt gibiValo, Cs ve Pubg işlemci tabanlı oyunlar olduğu için kritik öneme sahip değiller. İşlemciye göre daha çok öneme sahipler
Bide RTX 5060Ti 16GB hocam DLSS 4 ile FPS uçması lazım rock star oyunlarında veya RDR2 gibi oyunlarda. rtx 5060Ti ekran kartı için 4070 ekran kartının altında diyolar o aklımı karıştırıyor ya.Rtx 5060 16gb 2K'da oynatmazsa %100 suçlu olan Rock Star olur. Yeni çıkan ekran kartı kötü FPS verirse alt serileri direkt leş olur.
RTX 5070 alabilirsin n11'de inno3d 26.350. Vade farksız 3 taksit yapıyorlar kredi kartına. Ben aldım bugün teslim olacak akşam.Bide RTX 5060Ti 16GB hocam DLSS 4 ile FPS uçması lazım rock star oyunlarında veya RDR2 gibi oyunlarda. rtx 5060Ti ekran kartı için 4070 ekran kartının altında diyolar o aklımı karıştırıyor ya.
5070 alıp işlemci upgrade edebilirsin artan parayla cs valo pubg için daha iyi olurne alsam hocam ekran kartı olarak maks bütcem 35K ile 30K arası. veya yeni ekran kartlarını mı beklesem 9060xt gibi
Grafik işlem birimini boşuna takıyoruz o zaman ? İşlemci tabanlı oyun o demek değil. Ama arkadaşın yaptığı gereksiz eğer rx ekran kartı var ise.Valo, Cs ve Pubg işlemci tabanlı oyunlar olduğu için kritik öneme sahip değiller. İşlemciye göre daha çok öneme sahipler
Ne yapmamı önerirsin hocamUpscale yani dlss fsr yüksek çözünürlükteki hikaye oyunları için
Online comp oyunlarda kullanilmaz
Ne yapsam daha iyi olurGrafik işlem birimini boşuna takıyoruz o zaman ? İşlemci tabanlı oyun o demek değil. Ama arkadaşın yaptığı gereksiz eğer rx ekran kartı var ise.
5070 Rtx 4070 süper ile aynı diyorlar hocam o canımı sıkıyorRTX 5070 alabilirsin n11'de inno3d 26.350. Vade farksız 3 taksit yapıyorlar kredi kartına. Ben aldım bugün teslim olacak akşam.
Birisinde Multi Frame Gen var. Kas gücü (yanlış) hatırlamıyorsam benzer birbirlerineNe yapmamı önerirsin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne yapsam daha iyi olur
5070 Rtx 4070 süper ile aynı diyorlar hocam o canımı sıkıyor
5070 teknoloji olarak üstün,teknolojinin ön planda olduğu oyunlarda rtx4090i bile solluyor zaman zaman, almışken yeni seriden olan ve güçlü olan 5070i almanı tavsiye ederimNe yapmamı önerirsin hocam
Ne yapsam daha iyi olur