DLSS 4 için RTX Karta geçmek mantıklı mı

Valla hocam içimden ses diyor rtx 5060 ti veya 5070 al diyor bi yanım 7800xt de kal diyor çözemedim gitti :D
Gta 6 çıkınca 6070 filan alırsın şimdilik 7800XT ile idare de edebilirsin. Şuan için 7800 XT yeterli eğer driver sorunu yaşamıyorsan tabi

Görüntü kalitesini düşürmüyor gibi geliyor bana hocam videoları izlediğim zaman belki canlı gözlerimle görsem kendim kullanırken daha iyi anlarım ama dlss girmeden saf kas olarak gücü 60-100 ise dlss4 ile 250-300 oluyor çok güzel ya bilemedim yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt var hocam
Hocam canını yediğim bende sandım eski 970gt felan kartın varda miladı doldu vs gibi düşünüyosunda değiştireceksin sandım. Annemin çok güzel bir lafı vardır eğer bi ürün varda yenisini almak istersem bana şöyle der " paran kuduruyo mu ? " Yani ne gerek var şuan buna ? Fsr 4 ü sen o kartta kullanabileceksin zaten modlarla çok dehşet şeyler yapıyor millet eee frame gen de açabiliyosun muhtemelen de gta 6 yı yüksek grafiklerde 2k oynarsın eee daha ne istiyosun ?

Hocam canını yediğim bende sandım eski 970gt felan kartın varda miladı doldu vs gibi düşünüyosunda değiştireceksin sandım. Annemin çok güzel bir lafı vardır eğer bi ürün varda yenisini almak istersem bana şöyle der " paran kuduruyo mu ? " Yani ne gerek var şuan buna ? Fsr 4 ü sen o kartta kullanabileceksin zaten modlarla çok dehşet şeyler yapıyor millet eee frame gen de açabiliyosun muhtemelen de gta 6 yı yüksek grafiklerde 2k oynarsın eee daha ne istiyosun ?
7800 XT'de maalesef FSR 4 kullanamayacak çünkü AMD 7000 serisine desteği kesti bile.

7800 XT'de maalesef FSR 4 kullanamayacak çünkü AMD 7000 serisine desteği kesti bile.
Modlarla kullanabilir, Dlss enabler yazıp araştırırsanız bulabilirsiniz. Ayrıca 6k serisine desteği kesti diye biliyorum 7k aktif.

Geri