DLSS açınca fps düşüyor

talhabkr

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
706
RDR 2,The Witcher 3, Spider-Man, Hogwarts Legacy özellikle GTA 5'te DLSS açınca fpsim artmıyor aksine düşürüyor her modunda bu şekilde ister quality olsun ister performans olsun grafikleri çamur etmekten ve oyunu 100 fps olsa bile 30 fps gibi hissetmeme neden oluyor anlık olarak GTA 5 oynuyorum onlineye giriyorum ayarlarımı very high + very high RT + DLSS Balanced olarak ayarlayınca fps 50 60 civarı geziyor ama anlayamadığım şekilde hisettirdiği 30 fps very high + very high RT + AMD FSR 3 açınca fps uçuyor 100 120 civarına çıkıyor ama bu seferde araba sürerken ghosting gibi oluyor ve bu teklonojilerin hepsini kapatınca düz very high + very high RT yapınca 60 - 90 fps arasında geziyor ve kasma hissettirmiyor bu her oyunda hemen hemen böyle oluyor çözümü var mıdır sebebi nedir?

Rt kapatınca zaten en yüksek ayarlarda 144 fpsten fazla alıyorum amacım rt açıp oynamak
o zaman normal rt oynyıp grafıklerı yukseksege cek
ya da yukset rt oyna grafklerı ortaya cek

RDR 2,The Witcher 3, Spider-Man, Hogwarts Legacy özellikle GTA 5'te DLSS açınca fpsim artmıyor aksine düşürüyor her modunda bu şekilde ister quality olsun ister performans olsun grafikleri çamur etmekten ve oyunu 100 fps olsa bile 30 fps gibi hissetmeme neden oluyor anlık olarak GTA 5 oynuyorum onlineye giriyorum ayarlarımı very high + very high RT + DLSS Balanced olarak ayarlayınca fps 50 60 civarı geziyor ama anlayamadığım şekilde hisettirdiği 30 fps very high + very high RT + AMD FSR 3 açınca fps uçuyor 100 120 civarına çıkıyor ama bu seferde araba sürerken ghosting gibi oluyor ve bu teklonojilerin hepsini kapatınca düz very high + very high RT yapınca 60 - 90 fps arasında geziyor ve kasma hissettirmiyor bu her oyunda hemen hemen böyle oluyor çözümü var mıdır sebebi nedir?
hocam ekran kartının sürücüsünü sıfırla en güncelini yükle

texture yi ortaya çekip diğerleri fullüyorum rtx veri high yapınca 100 fps üstü oynanıyor

hocam ekran kartının sürücüsünü sıfırla en güncelini yükle
Bu yüzden olacağını sanmıyorum çünkü 1 yıldır falan böyle kafaya takmıyordum ama merak ettim neden böyle olduğunu, çok kez ddu ile sildim format attım zaten cihaza
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RT kapat hocam.
RT kapatıp dlss açınca yine 10 20 fps düşük alıyorum ve bazen fps 14lere falan düşüyor oyunu kapatıp açınca düzeliyor dlss açıkken

Geri