Sorunun ısı kaynaklı muhtemelen işlemcin çok ısınıyorsa gücünden kısıyor buda ekran kartının performansını kısıtlıyor onun üzerine çıkmıyor dahaHangi oyun olursa olsun dlss nin tüm modlarını denedim hiç fps arttırmıyor bazen düşürdüğü bile oluyor. Neden olabilir?
laptop olduğu için biraz ısınıyor 90 derecelerde geziyor ama işlemci ısıınıyor ekran kartı değilSorunun ısı kaynaklı muhtemelen işlemcin çok ısınıyorsa gücünden kısıyor buda ekran kartının performansını kısıtlıyor onun üzerine çıkmıyor daha
Güç ayarları bölümünde güç tasaruffu açık değil di miaynen şarjda
Test atman lazım yoksa biz akşama kadar sorun buluruz sanalaptop olduğu için biraz ısınıyor 90 derecelerde geziyor
direk afterburner ss ini atıyorumTest atman lazım yoksa biz akşama kadar sorun buluruz sana
Test atman lazım yoksa biz akşama kadar sorun buluruz sana
boş alanda olduğum için fps böyle normalde 40 civarıdirek afterburner ss ini atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dlss kapalı
dlss açık![]()
Oyunun görüntü ayarlarını yükselt ve İşlemci bakımını yapmanı tavsiye ederimdirek afterburner ss ini atıyorum
Alıntıyı görüntüledlss kapalıAlıntıyı görüntüledlss açık
boş alanda olduğum için fps böyle normalde 40 civarı
vsr açıp baksa anlaşılır mı işlemci kaynaklı olduğuOyunun görüntü ayarlarını yükselt ve İşlemci bakımını yapmanı tavsiye ederim
Squad'da dlss sıkıntılı iyi çalışmıyor hatta direct x 12 bile çoğu zaman iyi çalışmıyor. Ayrıca squad gibi rekabetçi oyunlarda dlss açılmaz kiörnek veriyorum squad dlss kapalı 40-50 fps dlss açık yine aynı
anlamadığım bi şekilde pc nin performansı düşük o yüzzden açıyorumSquad'da dlss sıkıntılı iyi çalışmıyor hatta direct x 12 bile çoğu zaman iyi çalışmıyor. Ayrıca squad gibi rekabetçi oyunlarda dlss açılmaz ki
soğutucunun üstündeKoyduğun zemin nasıl bir şey? Bir de, koyduğun zeminde 1 cm yükseklikte bir şey koyabilirsin altına , böylece sıcaklık düşer.