DLSS Fps arttırmıyor

hytax

80+
Reaksiyon skoru
7
Hangi oyun olursa olsun dlss nin tüm modlarını denedim hiç fps arttırmıyor bazen düşürdüğü bile oluyor. Neden olabilir?

Hangi oyun olursa olsun dlss nin tüm modlarını denedim hiç fps arttırmıyor bazen düşürdüğü bile oluyor. Neden olabilir?
Sorunun ısı kaynaklı muhtemelen işlemcin çok ısınıyorsa gücünden kısıyor buda ekran kartının performansını kısıtlıyor onun üzerine çıkmıyor daha

Sorunun ısı kaynaklı muhtemelen işlemcin çok ısınıyorsa gücünden kısıyor buda ekran kartının performansını kısıtlıyor onun üzerine çıkmıyor daha
laptop olduğu için biraz ısınıyor 90 derecelerde geziyor ama işlemci ısıınıyor ekran kartı değil

Test atman lazım yoksa biz akşama kadar sorun buluruz sana
direk afterburner ss ini atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Test atman lazım yoksa biz akşama kadar sorun buluruz sana

321.webp
dlss kapalı
123.webp
dlss açık

direk afterburner ss ini atıyorum

321.webp
dlss kapalı
123.webp
dlss açık
boş alanda olduğum için fps böyle normalde 40 civarı

Son düzenleme:
Koyduğun zemin nasıl bir şey? Bir de, koyduğun zeminde 1 cm yükseklikte bir şey koyabilirsin altına , böylece sıcaklık düşer.

örnek veriyorum squad dlss kapalı 40-50 fps dlss açık yine aynı
Squad'da dlss sıkıntılı iyi çalışmıyor hatta direct x 12 bile çoğu zaman iyi çalışmıyor. Ayrıca squad gibi rekabetçi oyunlarda dlss açılmaz ki

Squad'da dlss sıkıntılı iyi çalışmıyor hatta direct x 12 bile çoğu zaman iyi çalışmıyor. Ayrıca squad gibi rekabetçi oyunlarda dlss açılmaz ki
anlamadığım bi şekilde pc nin performansı düşük o yüzzden açıyorum

Koyduğun zemin nasıl bir şey? Bir de, koyduğun zeminde 1 cm yükseklikte bir şey koyabilirsin altına , böylece sıcaklık düşer.
soğutucunun üstünde

Geri