anlamadığım bi şekilde pc nin performansı düşük o yüzzden açıyorum
zaten ekran 90w da çalışıyor undervolt yapsam dahada düşmezmi performansı sonuçta darboğaz gözükmüyorUndervolt yap dlss kapat direct x 11 geçir çoğu ayarı da dürbün netliği dışında bence kıs ben sana yarın atarım gene. Ayrıca ekran kartına göre bir undervolt rehberi bul ( özellikle yabancılardan ) bi undervolt yap çok faydasını görürsün.
ısınan ekran kartı değil bu arada işlemciUndervolt yap dlss kapat direct x 11 geçir çoğu ayarı da dürbün netliği dışında bence kıs ben sana yarın atarım gene. Ayrıca ekran kartına göre bir undervolt rehberi bul ( özellikle yabancılardan ) bi undervolt yap çok faydasını görürsün.
undervolt gibi şeyleri pek bilmediğim için pek girmek istemiyorum dc den vs. yardım edebilme şansın varmıUndervolt yap dlss kapat direct x 11 geçir çoğu ayarı da dürbün netliği dışında bence kıs ben sana yarın atarım gene. Ayrıca ekran kartına göre bir undervolt rehberi bul ( özellikle yabancılardan ) bi undervolt yap çok faydasını görürsün.
CPU Thermal Throttle yiyor.
CPU Thermal Throttle yiyor.
bende hiç birinde arttırmıyorHocam sorunu cozdunuz mu benim bir arkadas daha var R5 5600 + 3060Ti kullaniyor sadece Cyberpunk 2077'de calismiyor DLSS diye biliyorduk daha sonra bu konuyu gorunce test ettik diger yuklu ve DLSS olan oyunlarinda da cidden calismiyor ve FPS dusuruyor. Cyberpunk 2077'de hem transformer hem de diger surumunu denedik fark yok ayni FPS artacagina dusuyor? Ama FSR veya XESS acinca artiyor, kart kendi teknolojisini kullanamiyor garip.
Post automatically merged:
Islemci isisyla bir alakasi yok yani islemci isindi diye fps dusse de DLSS o dusme orani ile ayni arttirmaz samca mantik.
Post automatically merged:
O kadar da denk gelip 0 artis saglamaz yani.
Adaptörün Orjinal mi?
Squad'da dlss sıkıntılı iyi çalışmıyor hatta direct x 12 bile çoğu zaman iyi çalışmıyor. Ayrıca squad gibi rekabetçi oyunlarda dlss açılmaz ki