dlss 3.0 ciddi farklı daha kaliteli bir görüntü mevcut sadece fps değil görüntüdeki netlik ve keskinlik daha fazla. 3090 Ti kartım var 4070ti ile kıyasladığımda dlss 3.0 ile 3090tiden daha canlı görüntü alabiliyorum ve Video kodecleri video editlemede yada stream yayıncılıkta 4070ti ve üzeri kartlarda çift kodlama kullanılıyorken. Alt modellde Tek kodlama kullanılıyor oyüzden Yayıncılık yada video editleme söz konusu olduğunda 4070ti altındaki kartlar yönelmemek gerek. Görüntüde kayıp olarak gözle görülür kayıp katiyen olmaz hissedemezsin yani bunun için Monitöründe professional en az 400nit parlılığı olan 2k en az v.s kaliteli olmak zorunda 2 karttaki farkı anlayabilmen açısından aksi taktirde FPS dışında fark göremezsin.Teknolojileri deneyimlediniz mi? Görüntüde nasıl bir kayıp oluyor
5 bine alınabilecek en iyi monitör nedir hocam? En iyi görüntüyü almak istiyorum ancak benim video çekeceğim kısım GTA V FiveM ve editimide kendim yapacağım ve ileride 4060 Ti veya 3070'i satıp 1-1.5 yıl sonra 4070'e geçtiğimde Gainward 4060 Ti mı daha kolay elden çıkar yoksa Asus Dual 3070 mi?dlss 3.0 ciddi farklı daha kaliteli bir görüntü mevcut sadece fps değil görüntüdeki netlik ve keskinlik daha fazla. 3090 Ti kartım var 4070ti ile kıyasladığımda dlss 3.0 ile 3090tiden daha canlı görüntü alabiliyorum ve Video kodecleri video editlemede yada stream yayıncılıkta 4070ti ve üzeri kartlarda çift kodlama kullanılıyorken. Alt modellde Tek kodlama kullanılıyor oyüzden Yayıncılık yada video editleme söz konusu olduğunda 4070ti altındaki kartlar yönelmemek gerek. Görüntüde kayıp olarak gözle görülür kayıp katiyen olmaz hissedemezsin yani bunun için Monitöründe professional en az 400nit parlılığı olan 2k en az v.s kaliteli olmak zorunda 2 karttaki farkı anlayabilmen açısından aksi taktirde FPS dışında fark göremezsin.
Kalite ucuza malesef olmaz DLSS 3.0 farkını hissedebileceğin bir monitör en kötü 10kdan başlar5 bine alınabilecek en iyi monitör nedir hocam? En iyi görüntüyü almak istiyorum
DLSS Native çözünürlüğe çok yakın ama minimum 2K da açılmalı Anti Aliasing ise şöyle anlatayım MSAA 8X den daha iyi yapıyor.3070 sistemle 4060 Ti sistem arasında kaldım. DLSS gerçekten iyi mi? Anti Aliasing nasıl? Görüntüde çok bozukluk oluyor mu? Deneyimleyen arkadaşlar varsa cevapları için şimdiden teşekkürler
Giriş orta seviye bir Monitor kullanan birisi için (Asus VP249QGR) 3000 serisinden 4000'e geçmek pek mantıklı değil mi o zaman?Kalite ucuza malesef olmaz DLSS 3.0 farkını hissedebileceğin bir monitör en kötü 10kdan başlar
En iyi görüntü derken bu bütçe bandında en iyi olan monitörden bahsetmek istemiştim
Kullandığın monitör 250 ninit parlaklığa sahip DLSS 3.0 daki detay Kalite modunda görebileceğin ince hatları malesef gösteremez en az 400 ninit parlaklık ve üzeri gerekiyor. Yani 2.0 ile 3.0 arasında FPS dışında görüntüde pek bir fark hissetmezsin.Giriş orta seviye bir Monitor kullanan birisi için (Asus VP249QGR) 3000 serisinden 4000'e geçmek pek mantıklı değil mi o zaman?
GB ile Bit farklı şeyler 2si aynı veri yolunu kullanmaz. Bit Ekran kartının işlemcisi ile Vram arasındaki iletişimi ifade eder Vram ise Bilgisayarın ANA işlemcisi ve GPU arasındaki haberleşme esnasında kullanılan Veri yolunu temsil eder 2sinin güzergahı farklı o sebepten uyumsuz bir durum yok.128 bit ve 16GB VRAM fazla uyumsuz değil mi? 128 bit en fazla 8GB kartlarda kullanılmıştı. Ama 2 katı VRAM ile aynı veri yolunu kullanmak ne kadar verimli olabilir