Neler Yeni

🔥 DOĞALGAZA %224 ÖTV ZAMMI GELDİ!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
Forumda çoğu kişinin l*ikliği desteklediğini biliyorum. Bilinçli veyahut bilinçsiz. Şu anda bir anket açsam 100 kişiden biri anca şeriat der. Şeriatı istemeyen de kafir olur. İstersen bir ayet ile örnek de vereyim,

Kim Allah'ın İndirdikleri İle Hükmetmezse Onlar Kafirlerin Ta Kendileridir
-Maide 44,
Son yazdığın ayeti kendin de oku ve Türkiye de şeriat var mı yok mu bir bak. Yoksa ülkeyi yönetenler senin de verdiğin örnekteki gibi kafir olur mu olmaz mı sen söyle

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Yazdıklarını gördüm ve normalde müdahale etmezdim ancak biraz düşünerek doğruyu görebileceğini düşündüğümden yazmak istedim. Dostum müslüman zannettiğin adamın neler yaptığını bilmiyormuş gibisin. Ben sana sadece birini söyleyeyim. Mübarek zat besmeleyle kilise açtı KİLİSE. Bunun ne demek olduğunu ve dinler arası diyalog saçmalığıyla neler döndüğünü araştırmanı öneririm. Fetöyü devletin en iç kademelerine muhalefet sokmadı. Ben muhalefeti savunmuyorum ve hiçbir siyasetçiyi sevmiyorum, çünkü onlar da aynı pisliğin farklı rengi ve her biri bir gün dediğini sonraki gün yiyebilecek insanlar. Ancak şu ankilerin yaptıkları ülkenin her türlü kaynağını sülük gibi yandaşlarına bağlamak olduğundan vasat muhalefeti desteklemekten başka şansımız yok.
Bakın tekrar söylüyorum. Hatasız kul olmaz. Ama yaptıklarını da görmek istemeyen bir kesim var. Ben demiyorum ki onun için ölürüm, canımı feda ederim, yok öyle bir şey. Ben sadece diyorum ki bugün daha iyi yönetecek biri yok. Yatırımları durduracağız ne demek ya? Şaka mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son yazdığın ayeti kendin de oku ve Türkiye de şeriat var mı yok mu bir bak. Yoksa ülkeyi yönetenler senin de verdiğin örnekteki gibi kafir olur mu olmaz mı sen söyle
Değiştirmek istediklerini herkes anlayabilir. Ama şu anda onu yapamaz. Bunu hepimiz biliyoruz.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
LFLAÖGPAKFPALDLALL
Şeriat o saydığın ülkelerden mi ibaret? Osmanlı şeriatına bakabilirsin. 600 sene boyunca sadece 2 taciz ve 27 hırsızlık olayı yaşanmış. Bunlar İstanbul'da 1 saatte oluyor. Sen kadınına, kızına, taciz eden adamı hapise atıp 3 öğün yemek verip gül gibi bakarsan bana adaletten bahsetme.
Gerçek İslam bu değil 🤪 klasik islamcı safsatası...

Sen hırsızlık yapan adamın kolunu kesersen, tacizcinin kafasını kesersen kimse yapmaya yaklaşamaz. Bundan emin olabilirsin.
Osmanlının son dönemlerinde geçen olayları görmezlikten gelmeye devam. Bende atalarımı severim ayrım yapmam. Fatih sultan Mehmet benim için neyse Mustafa Kemal Atatürkde o dur.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Gerçek İslam bu değil 🤪 klasik islamcı safsatası...
Ne demek gerek İslam bu değil? Anlatır mısın birazcık bilgilenelim 🤪

Osmanlının son dönemlerinde geçen olayları görmezlikten gelmeye devam. Bende atalarımı severim ayrım yapmam. Fatih sultan Mehmet benim için neyse Mustafa Kemal Atatürkde o dur.
LFPASÖGPSLGLALFŞALGŞLAŞVLALFLSŞDŞŞŞR1UŞ2TKŞWFNŞTWŞJTNŞTTWŞMGWMĞGE2NTĞ2FĞNFWĞWFĞKF2ĞNT2ĞNT2Ğ

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
Sen hırsızlık yapan adamın kolunu kesersen, tacizcinin kafasını kesersen kimse yapmaya yaklaşamaz. Bundan emin olabilirsin.

Siyasi zeka olarak hemen hemen çoğu liderden üstün.
Evet çok güzel manipülasyon yöntemlerine sahiptir hem rac10 felanda kesiyo

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
LFLAÖGPAKFPALDLALL
Şeriat o saydığın ülkelerden mi ibaret? Osmanlı şeriatına bakabilirsin. 600 sene boyunca sadece 2 taciz ve 27 hırsızlık olayı yaşanmış. Bunlar İstanbul'da 1 saatte oluyor. Sen kadınına, kızına, taciz eden adamı hapise atıp 3 öğün yemek verip gül gibi bakarsan bana adaletten bahsetme.
Bu arada Osman Devleti Şeriat ile yönetilmemiştir ki Osmanlı padişahları İçki, alkol ve esrar gibi maddeleri tüketmiş; harem gibi İslam'ın kabul etmediği (haram kıldığı) aktiviteleri yapmışlardır. Osmanlı Devleti daha çok töre hukuku ile yönetilmiştir. Şeriat benimsenmemiştir. Yıllar boyunca yanlış bilinen bir bilgidir bu. Muhafazakar kesimin sürekli öne çıkardığı Fatih Sultan Mehmet dahi esrar tüketiminde bulunmuştur.

eyvazali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali Kemal

Ekler

• 97322142-1655631145.jpg
    97322142-1655631145.jpg
    56.2 KB · Hit: 22

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün

Siyasi zeka olarak hemen hemen çoğu liderden üstün.
Bak sen de diyorsun kimse yapmaya yaklaşamaz. Ancak şu an kafa kesmeyi bırak hapse bile tıkılmıyor çoğu suçlu. Yargının bittiği bir ülkede adalet olmaz. Son dediğine katılıyorum siyasi zeka olarak Türkiye deki herkesten üstün. Adam muhalefeti parmağında oynatıyor, ana muhalefet liderini gaza getirip asla kazanamayacağı seçime aday yaptırıyor. Hoş muhalefet de bundan memnun bir kişi bile çıkamadı karşısına.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Samet
Yola Devam.....

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Aynen kanki, biri İslam'ın en büyük neferlerinden diğeri de İslam düşmanı. Ayasofyayı Cami yapan ve müze yapanı aynı anda sevmek :D içler acısı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom