dogecoin alınır mı ??

Adam batarsa gelir burda tavsiye ettiniz der ama kazanıncada sağolun demez kimse bu iş böyle
inşallah batar beter olsun derim bende şimdiden.
helal olmayan bir şeyide zaten biz müslümanlar önermeyiz.

hem herşeyi geçtim vergisinide ödemezse eğer şahıs vergi kaçakçılığından usulsüzlükten vergi kaçırmaktan makbuz tutmadığından daha saymadığım bir çok şeyden ceza yiyecektir

Bitcoin ve alt coinlerine yatırım yapacaksan gözden çıkardığın paralar ile yap 0 larsanda üzülmeyeceğin paralar olsun çünkü güvenli değiller kendin araştırmanı kendin yap. Şuan 60 bin olan bitcoin yarın 10 bin e düşmeyeceğinin hiçbir garantisi yok ben çok büyük balon olduğunu düşünüyorum.
knk zaten bin 2 bin liralarla oynamicağımki max 50 lira filan atarım yani

hem herşeyi geçtim vergisinide ödemezse eğer şahıs vergi kaçakçılığından usulsüzlükten vergi kaçırmaktan makbuz tutmadığından daha saymadığım bir çok şeyden ceza yiyecektir
Bırak bu işede gelmesin vergi 100tl lik elektrik yakıyoz vergi trt payı doğuda kullanılan kaçak elektrik paraları 300tl fatura geliyo

aga 20 lira atarım atsamda ne bu vergi olayı cart curt

dogecoin şu anda 0.4629 TL az bi miktarda dogecoin almayı düşünüyorum kaybetsemde aşırı bi zararım olmaz sizce alınır mı dogecoin

edit: kaybedersemde gelip burda size suç atmam sadece bi şeylerle uğraşmak istiyorum ondan sordum
Her tarafta boşuna YTD yazmıyoruz. Zarar durumunda kaWga çıkmasın diye. Yani yatırım tavsiyesi almanızın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

mining yapmicağımki kendi cebimden köşede kalan paramın birazını koyucam sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her tarafta boşuna YTD yazmıyoruz. Zarar durumunda kaWga çıkmasın diye. Yani yatırım tavsiyesi almanızın sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
yok zarar etsemde burdakilere suç atmam sonuçta en son parayı ben basıyorum kendiniz olsaydınız ne yapardınız diye soruyorum yanlış anlamayın

mining yapmicağımki kendi cebimden köşede kalan paramın birazını koyucam sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok zarar etsemde burdakilere suç atmam sonuçta en son parayı ben basıyorum kendiniz olsaydınız ne yapardınız diye soruyorum yanlış anlamayın
Ben bi' ara Dogecoin fırlama yaptığı için bir daha öyle yükseleceğini sanmam.

dogecoin şu anda 0.4629 TL az bi miktarda dogecoin almayı düşünüyorum kaybetsemde aşırı bi zararım olmaz sizce alınır mı dogecoin

edit: kaybedersemde gelip burda size suç atmam sadece bi şeylerle uğraşmak istiyorum ondan sordum
Alınır

BTc niz varsa satın 10 dolarar düşme ihtimali var !!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,469
Üyeler
174,881
Son üye
k.pusulasi
Geri