Lian Li O11 dynamic evo kasa alacağım, fansız geliyor tamamen. 7 tane fan alacağım arkadaşlar totalde, 3 öne,3 adet alta 1 de egzoz kısma. TL fanları satın alacağım hepsini aynı fanları mı almam gerekiyor?
TL siyah modelin reverse bladeini bulamadım hocam.Hayır. Ön dediğin yan taraf oluyor, oraya 3 tane reverse; alt kısma 3 tane reverse; egzoz kısmına 1 tane normal yönlü fan alacaksın. Eğer hepsini düz yön alırsan, fanın arkasındaki çirkin, etiketli, iskeletli kısım görünür. Reverse blade alırsan fanın o mükemmel, HARİKA, AŞIRI İYİ(çok seviyorum o fanları) kısmını görürsün. Yani kısaca 6 reverse, 1 egzoz almalısın. Hatta bana sorarsan sıvı soğutma fanını da kasa ile aynı fanı takarak değiştir, tüm fanlar aynı olunca çok güzel duruyor (sıvı soğutma için normal yön Lazım)
lcd versiyon istemiyorum fanda ekran saçma geldi.TL siyah modelin reverse bladeini bulamadım hocam.
https://www.akakce.com/kasa-fani/en...siyah-rgb-g99-12tl3b-00-fiyati,640192961.html buyur hocamHocam sen kendi istediğinin reverse olmayan versiyonunu atar mısın bakayım
bu arada reverse almazsan çok pişman olursun parana yazık, şahsen ben 1500 liralık fanın arkasını görüceğime fansız kasa kullanırım daha iyi
bu attıgıma göre bana alacağım fanların linkini ve adedini söyleyebilir misin
3'lü paketi kalmamış hocam ne yazıkki . Beyaz modelleri var hem daha ucuz bazı yerlerde ama siyahta tek bu var. Bu reverse olandan 6 tane alacaksın