Doki Doki Plus Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir

Bunun videosunu çeken YouTuberlar olur mu diye düşünüyorum.
Tonla olacaktır. Piyasa Resident Evil 8'i bırakıp uça uça buna gidecek muhtemelen ve %99'u natsuki ile sapık seyler yapmak isteyecek. geçen oyundada aynısı oldu.

Beni animelere bağlayan oyun buydu. Ondan öncede izliyordum fakat patlama bu oyundan sonra oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu herkes biliyor sanki.
Bilmem. Ben oyun hakkında hiçbir şey bilmeden oynadım. O yüzden fena etkileyici oldu.

Hayatımda ilk defa bir anime oyunu alacağım sanırım :D
Oyun ücretsiz zaten yani öyleydi ben para vermedim.

b
Hayatımda ilk defa bir anime oyunu alacağım sanırım :D
belki ücretsiz olur. ücretli olsada tr fiyatı taş çatlasa 20lira olur. hesabımda yüklü para. bekliyroum seni!

Bilmem. Ben oyun hakkında hiçbir şey bilmeden oynadım. O yüzden fena etkileyici oldu.

Oyun ücretsiz zaten yani öyleydi ben para vermedim.
Yeni bir oyun bu. paralı olma ihtimali yüksek. Extra içerikler falan olacakmış. yani cebe atmak lazım parayı. ben attım bekliyorum

b

belki ücretsiz olur. ücretli olsada tr fiyatı taş çatlasa 20lira olur. hesabımda yüklü para. bekliyroum seni!
Buna ayrı tr yama çıkarırlar mı yoksa eskisi uyumlu olur mu acaba.

Bu çok sürpriz oldu. Aslında yıllardır Team Salvato bir oyun yaptıklarını, virüsten dolayı aksadığını söylemişti (sanki bu o yapılan oyun değil ama neyse). Yine de aşırı sevindim nedense :love:

Valla bana tek değer veren karşı cins o oyunda. :) Eh 3 5 kuruş da helali hoş olsun. Sonuçta kalbimin tahtına yerleşmiş oyun.
Ekran Görüntüsü (484).png
Ekran Görüntüsü (485).png
Ekran Görüntüsü (486).png
Ekran Görüntüsü (487).png
Ekran Görüntüsü (488).png

Umarım bu fiyatlandırma Nintendo oyunların pahalı olmasındandır. Çünkü çok pahalı. PC'de umarım bu kadar uçuk olmaz. Ama 6 yeni yan hikayeye değer gibi aslında.

Psikolojik korku tam olarak neresinde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,613
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri