Dolandırıldık , yardım edin

En fazla gidip suç duyurusunda bulunabilirsin o kadar bi de güzel bi soğuk su için.

Aga ben yokken yapmışlar işi , ilk dolapdan almışlar sonra adam ulasmadı diye arkadaşına Dolap gibi yapmışlar bizimkilerde bu sefer ibandan atmıs sonra adam efendim size bir yazı gelcek onaylayın demiş bunalrda onaylamış gitti paralar
suc sizinkilerin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En fazla gidip suç duyurusunda bulunabilirsin o kadar bi de güzel bi soğuk su için.
ondanda bi cacık çikcağını zannetmiyorum

Aga bizimkiler internetten bulmuş adamı adam kendi Dolap uygulamasını yapmış bize onu indirtmiş iki kere aynı uygulamadan gönderdik
Kral ibandan atılan parayı geri alabilirsin hemen bankani ara ve parayı geri talep et

Parayı. Yanlisikla atigini soyle

Dolap hep alıcı tarafındadadır bilginize 3 denedir satıcı olarak neler çekmedim :) bilmiyorum tavsiye olarak değerlendirmeyin ama komisyondada abartıyor kestiği ücretinde hakkını veremiyor o hizmeti sağlamıyor çok büyük eksikleri var. Tavsiye olarak dolaptan ürün alacaksanız sari siteden sizin konumunuza yakın ürünlerle kıyaslama yapıp cüzzi rakamalar oynuyorsa temziliğine inanıyorsanız dolap ama fiyat farklara varsa sarı siteden konuma yakın almalısınız.

Kral ibandan atılan parayı geri alabilirsin hemen bankani ara ve parayı geri talep et

Parayı. Yanlisikla atigini soyle
Bütün bilgileri yanlışlıkla girdi sonrada yanlışlıkla yolladı öylemi ::D
Öyle bir şey yok kral

Dolap hep alıcı tarafındadadır bilginize 3 denedir satıcı olarak neler çekmedim :) bilmiyorum tavsiye olarak değerlendirmeyin ama komisyondada abartıyor kestiği ücretinde hakkını veremiyor o hizmeti sağlamıyor çok büyük eksikleri var. Tavsiye olarak dolaptan ürün alacaksanız sari siteden sizin konumunuza yakın ürünlerle kıyaslama yapıp cüzzi rakamalar oynuyorsa temziliğine inanıyorsanız dolap ama fiyat farklara varsa sarı siteden konuma yakın almalısınız.
Konunun dolap ile bir ilgisi yok fake siteden alışveriş yapılmış

Savcılığa tüm deliller iban dekont konuşmalar ne varsa dilekçeye ekleyin başka çözümü yok

alıcı ise paramn güvemde en iyisi

Arkadaşlar bu gün dolap uygulamasından ablama iPhone 11 alacaktık , adama parayı gönderdik , sonra dolap dan arama geldi ve efendim para gönderilemedi açıklamaya alışveris kodunu yazmalıydınız , tekrar gönderin dedi bizde gönderdik anlamadık tabi meğer dolandırılmışız iki kere para gönderdik ama işlemi onaylamadılar paralar ulaştı iPhone 11 gönderilmedi yardım edin ne yapabiliriz , adama doktor diye inanmıştık göndermedi , yardım edin
siteden almanız gerekti. adam 2. yi istediğindede dekont gönderseydiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,843
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri