Neler Yeni

Çözüldü✓ Dolandırıldım ne yapmalıyım

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
SON DURUM DÜZENLEME: (ADAMA ULAŞTIM. KENDİSİNİN DE HABERİ YOKMUŞ, YANİ ASLINDA SATICI DOLANDIRILMIŞ, BEN PARAMI ALDIM VE RED DEVİL RX 6800 XT ME KAVUŞTUM "MUTLU SON:)")

OLAYIN BAŞLANGICI:

Bundan neredeyse 1 ay önce Param Güvende ile 8500TL ile Red Devil RX 6800 XT sipariş etmiştim ve kargo gelmeden kaza geçirip 3 hafta hastanede kaldım, çıktığımda ailem kargoyu almıştı ama içinde Red Devil RX 6700 XT var. Açarken videosunu çekmişler, zaten satıcı da bana fotoğraflarını atmıştı ve fotoğraflarda da RX 6700 olduğu gözüküyor ama malesef iade süresi geçti sizce ne yapmalıyım? Satıcı ile iletişime mi geçsem? Çünkü kendisi bana RX 6700 fotoğraflarını, yani yolladığı yanlış ürünün fotoğraflarını atmış (düzeltme ben bu fotoğrafların atıldığı sırada hastanedeydim). Büyük ihtimalle ona da başka birisi satmış, belki de kendisi de rx6700 olduğunu bilmiyordur, çünkü ben bile zor anladım. 6800 ile 6700 kartının arasındaki kozmetik fark neredeyse fark edilmeyecek kadar az. Ne yapmalıyım bilmiyorum dünyanın en bahtsız insanı olabilirim..

Son düzenleme:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,305
İsim
Bilal Tepe
Bundan neredeyse 1 ay önce Param Güvende ile Red Devil RX 6800 XT sipariş etmiştim ve kargo gelmeden kaza geçirip 3 hafta hastanede kaldım, çıktığımda ailem kargoyu almıştı ama içinde Red Devil RX 6700 XT var. Açarken videosunu çekmişler, zaten satıcı da bana fotoğraflarını atmıştı ve fotoğraflarda da RX 6700 olduğu gözüküyor ama malesef iade süresi geçti sizce ne yapmalıyım? Satıcı ile iletişime mi geçsem? Ne yapmalıyım bilmiyorum dünyanın en bahtsız insanı olabilirim..
6700 olduğu gozukuo ise nasıl 6800xt anlamadım

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam öncelikle geçmiş olsun satıcının attığı fotoğrafta belliymiş zaten itiraz etsen bir yerlere başvursan bile fotoğraftaki ürünün gönderilmesini onaylamışsın gibi bir şey olmuş

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Büyük geçmiş olsun iade etmeye çalış sahibindene ama artık o iş geçmiş diyip geçerler büyük ihtimale satıcı ile anlaşman dışında yapabiliceğin bir şey yok ama sen sahibindene yaz belki başka kart yolamış dediğinde yardımcı olurlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Fotoğrafta belliyse neden aldın onu anlamadım? Kargoya verdikten sonra falan mı attı fotoğrafları.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Quick.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Mustafa Erbaş
Hocam öncelikle çok geçmiş oslun fotoğrafta rx 6700xt vardı diyorsunuz rx6800x alsım diyorsunuz bu terslikte bir iş var 🧐

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Hocam öncelikle çok geçmiş oslun fotoğrafta rx 6700xt vardı diyorsunuz rx6800x alsım diyorsunuz bu terslikte bir iş var 🧐
ben fotoğrafları görmeden kaza geçirdim işte yazım eksikliğinden dolayı yanlış anlamışsınız

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Büyük geçmiş olsun iade etmeye çalış sahibindene ama artık o iş geçmiş diyip geçerler büyük ihtimale satıcı ile anlaşman dışında yapabiliceğin bir şey yok ama sen sahibindene yaz belki başka kart yolamış dediğinde yardımcı olurlar.
3 hafta geçmiş, adam satışın parasını çekip yemiştir bile.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs

James Gg

80+ Platinum
Dahası