Neler Yeni

Çözüldü✓ Dolandırıldım ne yapmalıyım

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
yani diyorki kaza geçirmişsin 3 hafta hastanede ölmüyorsan, canınla uğraşmak yerine ekran kartına bi göz atsaydın :D çok enteresan bir mantıkmış.
Kendi kendime "yanlış mı anladım?" dedim ilk başta, ama anladığım şey ile, anlattığı şey arasında pek de fark yokmuş. Harbiden garip düşünce, Ben diz kapağımı kaybediyordum, belki de bir daha yürüyemeyebilirdim. Ama bu durumları yaşarken, "nasıl olsa 0lmüyordum" o yüzden keşke ekran kartına baksaydım. xD enteresan bir bakış açısı.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,322
İsim
Bilal Tepe
yani diyorki kaza geçirmişsin 3 hafta hastanede ölmüyorsan, canınla uğraşmak yerine ekran kartına bi göz atsaydın :D çok enteresan bir mantıkmış.
Demek istedigim yoğun bakımda değilsen hani ablan falan bir foto ataydi bu yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi kendime "yanlış mı anladım?" dedim ilk başta, ama anladığım şey ile, anlattığı şey arasında pek de fark yokmuş. Harbiden garip düşünce, Ben diz kapağımı kaybediyordum, belki de bir daha yürüyemeyebilirdim. Ama bu durumları yaşarken, "nasıl olsa 0lmüyordum" o yüzden keşke ekran kartına baksaydım. xD enteresan bir bakış açısı.
Kardeşim sen bana diz kapagim gidiyo mu dedin hastanedesin diye bende dedim ki o kadar yoğun bakımlı bir olay deilse ablan veya akraban bir foto vs atsaydi baksaydin sonuçta bir ticaret olmuş sana bütün can derdini bırakıp bunla neden ilgilenmedin mi dedim

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Demek istedigim yoğun bakımda değilsen hani ablan falan bir foto ataydi bu yani

Kardeşim sen bana diz kapagim gidiyo mu dedin hastanedesin diye bende dedim ki o kadar yoğun bakımlı bir olay deilse ablan veya akraban bir foto vs atsaydi baksaydin sonuçta bir ticaret olmuş sana bütün can derdini bırakıp bunla neden ilgilenmedin mi dedim
Birincisi benim dışımda kimsenin ticaretten haberi yoktu, adıma kargo geldi diye almışlar işte. Yani bu konuda yorum yapman gereksizdi. "Yoğun bakımda değilsen bi foto atsaydı" a o durumda aklımdan çıktı ve bence bunlar senin yorum yapman gereken konular değil. Eğer "geçmiş olsun çözümü şudur" deseydin sıkıntı yoktu yani.

Son düzenleme:

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
ibrahim demir
1.satıcı ilanda rx6700 mü yazılıydı yoksa rx6700xt mi?
2.konuşmaya başladığında rx6700xt yazdı mı?
eğer elinde bu kanıtlar varsa git şikayet et

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
1.satıcı ilanda rx6700 mü yazılıydı yoksa rx6700xt mi?
2.konuşmaya başladığında rx6700xt yazdı mı?
eğer elinde bu kanıtlar varsa git şikayet et
1. satıcı ilanının kayıtları duruyor ve ilanda rx6800 xt yazıyor
2. konuşmada bahsi geçmedi ama ilanı doğruluyor yani "bu ilan için yazıyorum" diyorum o da "evet kardeşim benim ilanım" diyor.
ama aklıma takılan soru şu. Satıcıyı şikayet etsem ve bana "kardeşim 1 ay gecikmiş ve iade hakkında varmış. Niye iade etmedin?" deseler ne diyeceğim hadi ona cevap verdim. Hastaneden çıkalı 1 hafta olacak bu "1 haftada niye şikayet etmedin?" deseler ne yapabilirim bilmiyorum. Hukuki işlemler ile alakalı hiçbir bilgim yok. Mahkemeye çıksam ne diyeceğim, avukat falan tutmak benim için zor iş malum durumum çok iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Bundan neredeyse 1 ay önce Param Güvende ile 8500TL ile Red Devil RX 6800 XT sipariş etmiştim ve kargo gelmeden kaza geçirip 3 hafta hastanede kaldım, çıktığımda ailem kargoyu almıştı ama içinde Red Devil RX 6700 XT var. Açarken videosunu çekmişler, zaten satıcı da bana fotoğraflarını atmıştı ve fotoğraflarda da RX 6700 olduğu gözüküyor ama malesef iade süresi geçti sizce ne yapmalıyım? Satıcı ile iletişime mi geçsem? Çünkü kendisi bana RX 6700 fotoğraflarını, yani yolladığı yanlış ürünün fotoğraflarını atmış (düzeltme ben bu fotoğrafların atıldığı sırada hastanedeydim). Büyük ihtimalle ona da başka birisi satmış, belki de kendisi de rx6700 olduğunu bilmiyordur, çünkü ben bile zor anladım. 6800 ile 6700 kartının arasındaki kozmetik fark neredeyse fark edilmeyecek kadar az. Ne yapmalıyım bilmiyorum dünyanın en bahtsız insanı olabilirim..
Hocam anlaşmaya gidin yada dava acin davayı kazanırsınız her türlü yattığıniz süreç belli olur ama 6 ayınızı alır minimum

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Erdem çay
Sahibinden ile artık işiniz yok
İade süresi geçmeseydi geri kargolardınız. Eğer satıcı art niyetli. İse bu sefer size iadeyi yanlış yaptı diye size anlaşmazlık açacaktı.
Şuan tek çareniz ekran görüntüleri ve yazışmalar ile birlikte savcılığa gitmeniz.
İşlem detaylarına satıcının tam adresi zaten var.
Avukat tutmayacaksınız savcılığa dilekçe ile durumu izah edip dava açacaksınız
Geçmiş olsun

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Sahibinden ile artık işiniz yok
İade süresi geçmeseydi geri kargolardınız. Eğer satıcı art niyetli. İse bu sefer size iadeyi yanlış yaptı diye size anlaşmazlık açacaktı.
Şuan tek çareniz ekran görüntüleri ve yazışmalar ile birlikte savcılığa gitmeniz.
İşlem detaylarına satıcının tam adresi zaten var.
Avukat tutmayacaksınız savcılığa dilekçe ile durumu izah edip dava açacaksınız
Geçmiş olsun
iletişime geçtikten sonra, eğer işler düzelmezse savcılığa gideceğim.
Teşekkür ederim sağol

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,194
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Savcılığa git.

ISwistly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Karademir
Sipariş aldığın kişiden para iadesi iste. Hayır derse şikayet edeceğini söyle, yine vermez ise git şikayetçi ol.

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Hocam öncelikle geçmiş olsun satıcının attığı fotoğrafta belliymiş zaten itiraz etsen bir yerlere başvursan bile fotoğraftaki ürünün gönderilmesini onaylamışsın gibi bir şey olmuş
hocam olayı halletik satıcı dolandırılmış rx6800 ü aldım bu sefer sıkıntı yok yani

Sipariş aldığın kişiden para iadesi iste. Hayır derse şikayet edeceğini söyle, yine vermez ise git şikayetçi ol.
hocam olayı hallettik açıklama olarak konuyu düzenledim oradan okuyabilirsin

Geçmiş olsun. Yasal olarak hakkını ara derim.
olay halloldu hocam konuyu düzenleyerek açıkladım, istersen okuyabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,727
Üyeler
162,724
Son üye
DeliPaylot
Top Bottom