Dolandırıldım nereye başvurmam gerek paramı almam için

Bileklik kaç tl

goturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek​

hocam reels videoları banada çok inandırıcı geldi bende dolandırılırdım büyük ihtimal. En yakın savcılığa gidip şikayetçi olabilirsiniz ama 350 liralık bileklik için uğraşılmaz zaten ülkede en basit dava 3-5 ay sürüyor o yüzden olabildiğince bu sayfayı yayman gerek şikayet var a falan yazabilirsin

Son düzenleme:
Bundan sonraki zamanlarda fiziksel mağazası olmayan hiçbir yerden sanal alışveriş yapmayın. 350 TL bileklik için peşlerine takılmaya gerek yok, kendin yorulursun. İyi ki daha büyük bir miktar değil. Geçmiş olsun.

bilmediğinz siteden bilgilerinizi girip alışveriş yapmayınız

goturbowear hesabından bileklik aldım ve 2 haftaya gelcek yoğunuz falan diyolar ama dolandırıldım ne yapmam gerek​

Hocam gerçekçi olacaksak maalesef 350TL gibi bir ücret için çok bir şey yapılamaz çünkü savcı genelde çok şikayet olan ve yüksek meblağ olan dosyalara öncelik verir fakat şöyle yapabilirsin sana tavsiyem ;
1- Siteyi BTK’ya şikayet et
2- Tüketici Hakem Heyeti’ne başvur
3- Siber Suçlara şikayet et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde CİMER'e kesinlikle şikayet edin ve alternatif olarak Bankanız aracılığıyla ödeme itirazı açabilirseniz eğer olumlu sonuçlanırsa ücret iade edilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,167
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri