param güvende işlerine bende güvenmiyorum bi ara arkadaşım gtx1050ti sattı adam kargoyu aldığında içindeki kartı değiştirdi ve satan arkadaşım hiçbirşey yapamadı parasını da alamadı 1050 de karşı tarafta kaldı ben şahsen tercih etmiyorumSarı sitede Z686 satıyorum fakat param güvendeye bir türlü güvenemiyorum.Alıcak kişi ise param güvendeyle almak istiyor.
Dolandırılmamam için ne yapmam lazım veya satıcı destekli ürün satabileceğim başka bir platform var mı?
Bende o yüzden güvenemiyorum alıcı içine hıyar koyup iade edebilir.param güvende işlerine bende güvenmiyorum bi ara arkadaşım gtx1050ti sattı adam kargoyu aldığında içindeki kartı değiştirdi ve satan arkadaşım hiçbirşey yapamadı parasını da alamadı 1050 de karşı tarafta kaldı ben şahsen tercih etmiyorum
Alıcıya param güvende dışı kargolayabilirim demiştim fakat kabul etmedi.Kargo firmasındayken görüntülü konuşun. İbana transfer sonrası kargola.
hocam boşver illaki bulursun elden alıcak biriniBende o yüzden güvenemiyorum alıcı içine hıyar koyup iade edebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıcıya param güvende dışı kargolayabilirim demiştim fakat kabul etmedi.
ben ürünü sattım sarı sitede bir sıkıntı yok dolandırılma işi olmaz adam siteye yatırıyor parayı o kargoyu ona teslim ettiğinde onaylandığında para senin hesaba yatar eğer ona geldi onaylamadı adam siteye yazarsın kargo bilgilerine yazarsın adama paranı alırsın eğer ürün kargoda sıkıntı oldu ürünü iade eder kargo sana gelirSarı sitede Z686 satıyorum fakat param güvendeye bir türlü güvenemiyorum.Alıcak kişi ise param güvendeyle almak istiyor.
Dolandırılmamam için ne yapmam lazım veya satıcı destekli ürün satabileceğim başka bir platform var mı?
Olay o değil.Olay adamın ürünü alıp ürün yerine başka bir şey koyup iade etmesiben ürünü sattım sarı sitede bir sıkıntı yok dolandırılma işi olmaz adam siteye yatırıyor parayı o kargoyu ona teslim ettiğinde onaylandığında para senin hesaba yatar eğer ona geldi onaylamadı adam siteye yazarsın kargo bilgilerine yazarsın adama paranı alırsın eğer ürün kargoda sıkıntı oldu ürünü iade eder kargo sana gelir
o olayı yaşıcağını sanmam siteye bildirirsinOlay o değil.Olay adamın ürünü alıp ürün yerine başka bir şey koyup iade etmesi
dolandırılma ihtimalin olmaz sarı site yardımcı olurSarı sitede Z686 satıyorum fakat param güvendeye bir türlü güvenemiyorum.Alıcak kişi ise param güvendeyle almak istiyor.