Neler Yeni

Dolandırılmış Olabilir Miyim ?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Ben laptopa Windows attırmak için gittim 1 saat yanında durdum adamın gözetledim gizlice falan gözümü ayırmadım.
Ağır bir sorun olmadıkça bilgisayarcıya gitmemek lazım.Bence adam atarken yanında dur bir bak bakalım nasıl yapıyor.Windows atmayı ve format atmayı öğren en azından.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
image.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane vardı diye hatırlıyorum ben

N
Laptopu aç bir içine bak bakalım kaç tane modül var.Seri numarası vs. yazıyorsa bak senin laptoptaki ram ile karşılaştır.
Veya adamların dükkanına git bir güzel döv belki o zaman yapıp yapmadıklarını söylerler.

Bilgisayarcıya gidersende yanında durucan bir dakika bile ayrılmayacan anca öyle.
nerden kontrol edicem seni numaralarını

BeKo'O

80+ Silver
Ağır bir sorun olmadıkça bilgisayarcıya gitmemek lazım.Bence adam atarken yanında dur bir bak bakalım nasıl yapıyor.Windows atmayı ve format atmayı öğren en azından.
Biliyorum zaten o gün bi problemden dolayı götürmek zorundaydım Windows atmak için yoksa meraklı değilim elaleme laptopumu ellettirmeye

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123

veysoooo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
VEYSEL
ibo sayarlarından rami 3200 mhz ayarladınnı

bios

yazım o kadar kötü ki biosa ibo diyom :d

BeKo'O

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

2 tane vardı diye hatırlıyorum ben

N

nerden kontrol edicem seni numaralarını
Geçmiş olsun krdşm. DDR3 ramlerde tek kanal 16gb olmaz yani sen ilk aldığında çift kanal 16 olması lazımdı. Rami çıkarabiliyosan çıkar öbür tarafında sticker var mı diye bak sonra aç bilgisayarı BIOS üzerinden bir bak Ram kaç gb kaç mHz gözüküyor diye, belki de ben yanlış biliyorum

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Geçmiş olsun krdşm. DDR3 ramlerde tek kanal 16gb olmaz yani sen ilk aldığında çift kanal 16 olması lazımdı. Rami çıkarabiliyosan çıkar öbür tarafında sticker var mı diye bak sonra aç bilgisayarı BIOS üzerinden bir bak Ram kaç gb kaç mHz gözüküyor diye, belki de ben yanlış biliyorum
Yok pc nin orjinal halinde 2x8 DDR3L ramler vardı şimdi tek kanal 16 gb 1000 mhz takmışlar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgisayarın içini açıp bakmanız lazım ama 145TL fiyat vererek yine dolandırmışlar sizi. Ben hep söylüyorum şu bilgisayarlarınızı lütfen bilgisayarcılara götürmeyin. ''Bilgisayarcı'' diye bir saçmalık olamaz. 40-50TL'ye halledilecek işi 145TL'ye kakalamışlar.
Ben bilgisayarı yeni aldığımda kıytırık bir tane mouse aldım işte sonra ki gün takıla takıla çalışıyordu gittim söyledim böyle böyle mouse onda da böyle takıla takıla çalışıyordu işte . Bana döndü dedi ki mouse de hiç bir sıkıntı yok senin bilgisayarın bozuk getir bakalım usb slotu bozulmuş.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
image.jpg

Top Bottom