BaşaramadıkAbi
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Eski durumunu sen bilmiyoran biz ne diyebiliriz ?bakmadım hiç
Eski durumunu sen bilmiyoran biz ne diyebiliriz ?bakmadım hiç
Ağır bir sorun olmadıkça bilgisayarcıya gitmemek lazım.Bence adam atarken yanında dur bir bak bakalım nasıl yapıyor.Windows atmayı ve format atmayı öğren en azından.Ben laptopa Windows attırmak için gittim 1 saat yanında durdum adamın gözetledim gizlice falan gözümü ayırmadım.
için acımadımı 150 tl sayarkenkendim değiştirirsem sıkıntı çıkar diye ellemedim
O kadarda deilAğır bir sorun olmadıkça bilgisayarcıya gitmemek lazım.Bence adam atarken yanında dur bir bak bakalım nasıl yapıyor.Windows atmayı ve format atmayı öğren en azından.
Adamlar değiştirmişlerdir diye verdimiçin acımadımı 150 TL sayarken
Zaten en pahalı termal macun ne kadar.için acımadımı 150 TL sayarken
nerden kontrol edicem seni numaralarınıLaptopu aç bir içine bak bakalım kaç tane modül var.Seri numarası vs. yazıyorsa bak senin laptoptaki ram ile karşılaştır.
Veya adamların dükkanına git bir güzel döv belki o zaman yapıp yapmadıklarını söylerler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayarcıya gidersende yanında durucan bir dakika bile ayrılmayacan anca öyle.
Biliyorum zaten o gün bi problemden dolayı götürmek zorundaydım Windows atmak için yoksa meraklı değilim elaleme laptopumu ellettirmeyeAğır bir sorun olmadıkça bilgisayarcıya gitmemek lazım.Bence adam atarken yanında dur bir bak bakalım nasıl yapıyor.Windows atmayı ve format atmayı öğren en azından.
Üstlerinde bir satış stickeri olur ama bunlarda yok galiba gözükmüyor en azından.Alıntıyı görüntüle
2 tane vardı diye hatırlıyorum ben
N
nerden kontrol edicem seni numaralarını
Geçmiş olsun krdşm. DDR3 ramlerde tek kanal 16gb olmaz yani sen ilk aldığında çift kanal 16 olması lazımdı. Rami çıkarabiliyosan çıkar öbür tarafında sticker var mı diye bak sonra aç bilgisayarı BIOS üzerinden bir bak Ram kaç gb kaç mHz gözüküyor diye, belki de ben yanlış biliyorumAlıntıyı görüntüle
2 tane vardı diye hatırlıyorum ben
N
nerden kontrol edicem seni numaralarını
Yok pc nin orjinal halinde 2x8 DDR3L ramler vardı şimdi tek kanal 16 gb 1000 mhz takmışlarGeçmiş olsun krdşm. DDR3 ramlerde tek kanal 16gb olmaz yani sen ilk aldığında çift kanal 16 olması lazımdı. Rami çıkarabiliyosan çıkar öbür tarafında sticker var mı diye bak sonra aç bilgisayarı BIOS üzerinden bir bak Ram kaç gb kaç mHz gözüküyor diye, belki de ben yanlış biliyorum
Ben bilgisayarı yeni aldığımda kıytırık bir tane mouse aldım işte sonra ki gün takıla takıla çalışıyordu gittim söyledim böyle böyle mouse onda da böyle takıla takıla çalışıyordu işte . Bana döndü dedi ki mouse de hiç bir sıkıntı yok senin bilgisayarın bozuk getir bakalım usb slotu bozulmuş.Bilgisayarın içini açıp bakmanız lazım ama 145TL fiyat vererek yine dolandırmışlar sizi. Ben hep söylüyorum şu bilgisayarlarınızı lütfen bilgisayarcılara götürmeyin. ''Bilgisayarcı'' diye bir saçmalık olamaz. 40-50TL'ye halledilecek işi 145TL'ye kakalamışlar.
Geçmiş olsun krdşm. DDR3 ramlerde tek kanal 16gb olmaz yani sen ilk aldığında çift kanal 16 olması lazımdı. Rami çıkarabiliyosan çıkar öbür tarafında sticker var mı diye bak sonra aç bilgisayarı BIOS üzerinden bir bak Ram kaç gb kaç mHz gözüküyor diye, belki de ben yanlış biliyorum