Dolap Güvenilir Mi ?

Jnwander

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,237
Dolaptan sepete ekleyip alma diye bir seçenek var. (İlk defa kullanıyorum)
Bu olay kafamı karıştırdı,sizlere sorum şudur.
Parayı ödedikten sonra ürün gelmeme gibi bir durum olabilir mi ?
Yoksa param güvende mantığı gibi ürün bize gelip ben onayladıktan sonra mı para karşıya geçiyor ?

Hem ürün aldım hem sattım güvenilirdir.

Yoksa param güvende mantığı gibi ürün bize gelip ben onayladıktan sonra mı para karşıya geçiyor ?
Site güvenilir, trendyol'un yapımı zaten. Kendim satıcılık yaptım, ürün de aldım. Şimdi satıcıdan satıcıya tabi fark var. Ama ortada bir havuz sistemi olduğu için zararın yok. Ürünü aldın diyelim, kontrol ettin arızalı, bozuk veya beğenmedin. Ürünü onaylamadığın sürece sorunsuz iade edersin.

Param güvende mantığı güvenli

Tam gününü hatırlayamadım ama birkaç gün içinde kargoya vermezse paranız iade ediliyor zaten merak etmeyin. Uygulama olarak güvenlidir.

Hem ürün aldım hem sattım güvenilirdir.
Site güvenilir, trendyol'un yapımı zaten. Kendim satıcılık yaptım, ürün de aldım. Şimdi satıcıdan satıcıya tabi fark var. Ama ortada bir havuz sistemi olduğu için zararın yok. Ürünü aldın diyelim, kontrol ettin arızalı, bozuk veya beğenmedin. Ürünü onaylamadığın sürece sorunsuz iade edersin.
Param güvende mantığı güvenli
Tam gününü hatırlayamadım ama birkaç gün içinde kargoya vermezse paranız iade ediliyor zaten merak etmeyin. Uygulama olarak güvenlidir.
Hepinize çok teşekkür ederim.
Sipariş verdim.🙂

Zamanında oradan orijinal NFSU alımı ve dizüstü bilgisayar ekranı satışı yapmıştım. Güvenilir.

Evet güvenilir. Hem alım hem satım yapıyorum. Parayı ödedikten sonra gelmeme lüksü yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,519
Üyeler
187,694
Son üye
recep433
Geri