2000-3000 TL aralığı biraz seçim özgürlüğümüzün kısıtlı olduğu bir alan olduğu için ve bazı Xiaomi-TCL'lerin mantıklı olabileceği bir segment olduğu için harici bir liste oluşturdum. Bunu ana konuya entegre etme @DJ. Mic Check . O ortak tercih listesi zaten. Bu farklı kullanıcı isteklerini de hesaba katılarak oluşturduğum ayrı bir liste. Daha mantıklı alternatiflerini koymuş olsan bile Xiaomi neden yok diyen çok arkadaşımız var, biraz da bu mesajı referans gösterebileyim diye oluşturdum.
Xiaomi Redmi 9:
Xiaomi Redmi 9 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
İthalatçı garantili olarak 2000 TL seviyelerinde bulunabiliyor. Tabii bu şekilde alırsanız garantiyi yok kabul edin.
Helio G80 işlemcisiyle 2000 TL seviyesinin belirli bir performans kriterini geçen tek güncel cihazı diyebiliriz.
Xiaomi Redmi Note 8:
Xiaomi Redmi Note 8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
İthalatçı garantili olarak 2300 TL seviyelerinde bulunabiliyor. Tabii bu şekilde alırsanız garantiyi yok kabul edin.
Güncelliğini artık yitirmiş bir telefon olsa da SD665 işlemcisi ve fiyatına göre başarılı kamerasıyla bir dönemin çok tercih edilen cihazı.
TCL 10L:
TCL 10L T770H detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Normalde 2250 TL seviyesindeki fiyatıyla sıkça önerdiğimiz bir telefondu fakat şu anda 2550 TL'ye yükselmiş durumda.
Tekrar eski fiyatına dönerse tercih edilebilir. Bu da SD665 platformunu kullanıyor.
Poco M3:
Xiaomi Redmi 9T:
Samsung M21'in yerine tercih etmek için tek bir neden bile göremiyorum fakat özellikle Xiaomi fanlarının bu aralar bu bütçede sık tercih ettiği telefonlar.
TCL 10 Plus:
TCL 10 Plus T782H detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
3000 TL civarı fiyata şık tasarım, kavisli OLED ekran isteyenler tercih edebilir. Ekranla alakalı bazı kullanıcılarda problemler çıktığını okumuştum, araştırma yapmadan alınmamalı.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro:
Xiaomi Redmi Note 8 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
İthalatçı garantili olarak 3000 TL seviyelerinde bulunabiliyor. Tabii bu şekilde alırsanız garantiyi yok kabul edin.
Güncelliğini artık yitirmiş bir telefon olsa da gayet güçlü G90T işlemcisiyle bir dönemin çok tercih edilen cihazı.