Ben 4000 TL'ye 11 lite 8gb aldım ama hiç memnun değilim. Parayı yaksaymışım daha iyi olurmuş hem haz olurdu. Telefon boştayken şarjı gidiyor. Şaka gibi berbat benim için.
Şarj sorunu ilk sorun. İlk aldığın hafta şarjı güzel gidiyor fakat inanılmaz hızlı bir biçimde performansı düşüyor.
Sonrasında ana ekran uygulama sembollerinin kapanması, rehber kısmında seçtiğiniz kişiyi değil de başka birini araması, uygulamaların açılmaması gibi bir sürü sorun var. Herkes hepsini yaşamaz fakat MIUI yazılımında bunlar gibi daha bir sürü sorun var. Hem sorun olmasa bile Ayarlar sekmesi ya da Galeri'de karşına reklam çıkması bile bezdiriyor seni. Hem uygunsuz şeyler çıkıyor karşına. Bazen şarj olmama problemi de oluyor.
Evde 2 tane Xiaomi telefon var arkadaşta da var ne hikmetse hiçbirimizde sorun olmuyor Dijey mik cek abimiz markayı sorunlu ilan ediyor. Bi bırakamadınız Xiaomi sorunlu demeyi. Xiaomi sorunsuz değil tabii. Ama demeniz gereken şey diğerlerine göre biraz daha sorun çıkarabilir olmalı. Keza Xiaomi sorunlu marka olmus olsaydı şuan dünyanın en çok satan 3 markasından birisi olmazdı.
Bilmiyorum umarım yaşamam zaten spot aldım 5k verecek olsam İphone SE2 alırdım. Şimdilik memnunum tasarımı olsun hafifliği olsun ekranı olsun çok iyi ben beğendim yani. Birde ben sırf yazılımı iyi değil diye Note 10 pro yerine bunu aldım özellik olarak 2 side aynı ama biri Mi biri Redmi sizin dedikleriniz daha çok Redmide olmasın
Black crush nedir bilmiyorsanız anlatayım; bazı koyu renkli resim ve videolarda siyah renkli alanların piksellenme sorunu. Özellikle koyu temalı bazı dizi ve filmlerde çok canımı sıkıyor.
Evde 2 tane Xiaomi telefon var arkadaşta da var ne hikmetse hiçbirimizde sorun olmuyor Dijey mik cek abimiz markayı sorunlu ilan ediyor. Bi bırakamadınız Xiaomi sorunlu demeyi. Xiaomi sorunsuz değil tabii. Ama demeniz gereken şey diğerlerine göre biraz daha sorun çıkarabilir olmalı. Keza Xiaomi sorunlu marka olmus olsaydı şuan dünyanın en çok satan 3 markasından birisi olmazdı.
1. Hocam bizim evde daha fazla sayıda kullanan var.
2. İlla sorun oluyordur, sizde olmuyorsa bile genele yayamazsın sorunsuz olduğunu.
3. Adım dijey mic cek değil. DJ. Mic Check.
4. Evet, sorunlu ilan ediyorum çünkü düzgün yazılım da donanım da üretemiyor.
5. Dünyanın en çok satan 3. Markası olmasının sebebi ise markanın hem dünyanın en kalabalık olan bölgesinde bulunması hem de bir tık uygun fiyata satılması. Millet araştırmadan etmeden uygun fiyatı görünce atlıyor. Tabi çok satılır. Sonuçta telefonu araştırıp satın alan ancak %1 gibi bir kesim var.
Şimdi Technopatta okudum sayfaları geçtikçe çığ gibi büyüdü mağdur sayıları . Benim telefon yeni olduğu için fark etmedim ama umarım olmaz şu anda mayın tarlasında yürüyormuş gibi hissettim garantisi falan da yok.
Şimdi Technopatta okudum sayfaları geçtikçe çığ gibi büyüdü mağdur sayıları . Benim telefon yeni olduğu için fark etmedim ama umarım olmaz şu anda mayın tarlasında yürüyormuş gibi hissettim garantisi falan da yok.