soyluadam
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Çok doğru ayrıca profil fotom kopyalanmış.Tamamda sen yeni öğrendin diye konu mu açman gerekiyor?
Çok doğru ayrıca profil fotom kopyalanmış.Tamamda sen yeni öğrendin diye konu mu açman gerekiyor?
Koskoca konuda, sadece sizi eleştirdiğimiz yorumlar mı boş???? AHAHHAAGHAHAAHSDKonuyla alakasız, konunun dışına çıkan yorumlar oldukları için.
Koskoca konuda, sadece sizi eleştirdiğimiz yorumlar mı boş???? AHAHHAAGHAHAAHSD
Zaten o mesajdan bahsetmiyoruz burada biliyorsun.Alıntıyı görüntüle
Bunu eleştiri sanan varsa daha fazla mesaj atmasın buraya zaten.
Bu gümletti abi. Bunu tekrar silebilirsin.Alıntıyı görüntüle
Bunu eleştiri sanan varsa daha fazla mesaj atmasın buraya zaten.
Şu yoruma cevap bile vermem. Mantığa bak, konu kirliliğiyle konuya gelen mesajları aynı kefeye koymuş.memed abi yabma. Gündem dolar olabilir. Çoğu kişinin ilgi alanı olabilir. Ama bu kadar konu kirliliği yapmasını da siz engelleyebilirsiniz? Yoksa bunu mu engelleyemeyeceksiniz?
Madem konu kirliliği serbest neden yorum kirliliği değil?
Küfür yok hakaret yok. Bırakın yorum yapalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu gümletti abi. Bunu tekrar silebilirsin.
Konuyu dağıtan mesajla birlikte devamında gelenler de siliniyor.Zaten o mesajdan bahsetmiyoruz burada biliyorsun.
Bravo hocam böyle devamKonuyu dağıtan mesajla birlikte devamında gelenler de siliniyor.
Konu kirliliği daha kötü bir şey ve bu sizin hatanız. Foruma ilk defa giren birisi 15 tane dolar konusu görürse tepkisi nolur? Bunları bizim değil sizin düşünmeniz lazım fakat durum öyle gözükmüyor. Madem forumu yaşanılası bir yere getirmek istiyorsunuz konu kirliliğinin önüne geçin.Şu yoruma cevap bile vermem. Mantığa bak, konu kirliliğiyle konuya gelen mesajları aynı kefeye koymuş.
Böyle bir uygulama vardı da neden daha önce uygulandığını görmedim? Biz yapınca mı aklınıza geldi.Konuyu dağıtan mesajla birlikte devamında gelenler de siliniyor.
Farkı anlatsana? Merakla okuyabilirim yorumunu.Şu yoruma cevap bile vermem. Mantığa bak, konu kirliliğiyle konuya gelen mesajları aynı kefeye koymuş.
evet çünkü biz özeliz. Sonunda fark edildik. yuppiBiz yapınca mı aklınıza geldi.
Konu kirliliği daha kötü bir şey ve bu sizin hatanız. Foruma ilk defa giren birisi 15 tane dolar konusu görürse tepkisi nolur? Bunları bizim değil sizin düşünmeniz lazım fakat durum öyle gözükmüyor. Madem forumu yaşanılası bir yere getirmek istiyorsunuz konu kirliliğinin önüne geçin.
Böyle bir uygulama vardı da neden daha önce uygulandığını görmedim? Biz yapınca mı aklınıza geldi.
Farkı anlatsana? Merakla okuyabilirim yorumunu.
Sürekli olarak dolar konusu açılıyor. 1 kuruş artıyor açılıyor, 5 kuruş artıyor açılıyor, hatta aynı değerde iken 2 3 konu birden açılıyor. Bu konu kirliliği oluyor.
Kişilere yardım etmek, bilgi vermek dışında yapılan çoğu yorum da yorum kirliliği sayılıyor. Bana bir örnek göstersene mesaj sayısı yüksek olup da tüm mesajları sadece ve sadece yardım içeren, yorum kirliliği yapmamış? Tahmin edeyim mi? Gösteremeyeceksin.
Eğer konu kirliliği yapılıyorsa orada yorum kirliliği de olur. Sen bunu engellemek istiyorsan konu kirliliğini kaldırmalısın. Yorumları silerek sadece kandırırsın kendini...
Tşk ederim adamsn
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet çünkü biz özeliz. Sonunda fark edildik. yuppi
Öğrenciler:dizzy1 konu açsında doları öğrensekÖğrenciler de başka hiçbir yerden öğrenemedikleri için Dizzy1 konu açsa da doları öğrensek diyordu