7 olmasinın sebebi ortada virüs olması. Dünyada ekonomisi kötüye gitmeyen bir ülke varsa söyleyebilirsin. Su an her taraf kırılıyor virusten. Olağanüstü bir durum olduğu için 7tl.Dolar 20 30 kurus iner 1 2 TL zamlanır.Uygun bişi yakaladığınızda alın bence.6Liraykende 5.70 lere felan inmistir daha sonra malunuz 7 ulke ekonomik olarak kotu buna gore degerlendirin
Arkadaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun?7 olmasinın sebebi ortada virüs olması. Dünyada ekonomisi kötüye gitmeyen bir ülke varsa söyleyebilirsin. Su an her taraf kırılıyor virusten. Olağanüstü bir durum olduğu için 7tl.
Dostum şu an sadece olağanustu bir durum oldugu icin dolar 7 oldu dedim sartlardan ben de memnun degilim.Arkadaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun?
Bizim kadar geriye giden ülke varmı?
Utanmasan çok iyi şartlar diyeceksin.
Kardeşim virus onceside 6.50 di zaten çok fark yok demek istediğim.Dostum şu an sadece olağanustu bir durum oldugu icin dolar 7 oldu dedim sartlardan ben de memnun degilim.
6.50 mi? En son virüsten önce 5.80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.Kardeşim virus onceside 6.50 di zaten çok fark yok demek istediğim.
Keşke öyle olsaydı minimum 6.30 felandır.6.50 mi? En son virüsten önce 5.80 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Falandır demeyle olmuyor o kesin bir şey söyleyemiyorsan sallamayla iş olmaz.Keşke öyle olsaydı minimum 6.30 felandır.
Dolar amerikanın para birimi saçmaladın. Dış borcu yüksek olan ülke kötü değildir. O dış borcunu zamanında kapatıp üstüne'de hazinesine artıyorsa ekonomisi güçlü demektir.kendı dusuncem dedıgımı okudun umarım ? bu arada dolar amerikaya ait bişey degıl sadece tum dunyanın kulladıgı bır para birimi
Tamam kardeşim Dünya Lideriyiz.Bu kafayla devam et senFalandır demeyle olmuyor o kesin bir şey söyleyemiyorsan sallamayla iş olmaz.
Dolar bu hiçbir hareketi tahmin edilemez kolayca o yüzden ne olacağı belli değil alacak arkadaş varsa riske girmemesini öneririm.arkadaşlar hadi inşallah bugun sabah 6,88 olan dolar bu gun akşam 8 kurus dustu hadi inşallah dahada duser dostlarımızla sistem dizeriz sizce tahmini kaç olur ne zamana kadar nezamana kadar duser dustugunde kaçç olur yoksa cıkarmı ?
Dolar ABD ait para birimi ve aynı zamanda dünyanın bir çok yerinde kullanılan ortak paradır. (ticaret işlerinde falan)kendı dusuncem dedıgımı okudun umarım ? bu arada dolar amerikaya ait bişey degıl sadece tum dunyanın kulladıgı bır para birimi
Sana ne içirdiler? Ben de istiyorum çünkü. Bem dünya lideriyiz mi dedim dolar 6.50 idi diyorsun sonra da siyorsun ki 6.30 falandır. Bak tam 10 Mart 2020'de Dolar 6.15'ti. Yani virüs Türkiye'de görülmeden 4 gün önce. Görüldükten sonra dolar katlanarak arttı ve 7.20'leri gördü. Sallıyorsun önce 6.50 dedin sonra 6.30 falandır diye.Tamam kardeşim Dünya Lideriyiz.Bu kafayla devam et sen