Dolar 9.27.

Kardeşim bizim mabadımıza yılan kaçmış sen sistem diyon. :(
yılan gire çıka laçkalaştı :D buna alıştım demekde biraz sinirlendiriyor insanı ama tarifsiz bi duygu içindeyim. sadece daha kötü olacağını belirttim orda.

Boş koltuğa ihtiyacımız var
5200682E-2E2B-42FA-931D-1AF79114771A.jpeg

DACF8C46-4135-441A-BA82-EC34162B2B2B.jpeg

Açıkcası benim işim yok artım Türkiye'de. Yurt dışı bağlatıları var ailemin, Alman vatandaşlığım da var. Okuyup gidicem. Neden biliyor musun dostum? Ben 5 senedir yazılım ile uğraşıyorum. Bugün üniversiteden mezun olacak adam bana ödevini yaptırıyor. Ödevi benim kardeşim yapar. Bu adamı mezun diye çıkartıyorlar piyasaya. Sonra bana gel 3 bin TL ile çalış diyorlar. Kimse kusura bakmayacak, benim işim olmaz burda...
Hocam ben de tıp okuyorum, tıbbi ingilizce kasıyorum ve plab sınavı için para biriktirmeye daha şimdiden başladım. Bu şartlarda ben de durmam ama bu , benim burası için çabalamayacağım anlamına gelmiyor ki siz de öyle dediniz.

İnşallah güzel günlere uyanırız.

Hocam ben de tıp okuyorum, tıbbi ingilizce kasıyorum ve plab sınavı için para biriktirmeye daha şimdiden başladım. Bu şartlarda ben de durmam ama bu , benim burası için çabalamayacağım anlamına gelmiyor ki siz de öyle dediniz.

İnşallah güzel günlere uyanırız.
İnşallah hocam inşallah ama görülen köy ortada. Keşke daha iyi şartlarda olsak burda bunun tartışmasını yapmasak ama olmuyor. Kırdıysam özür dilerim sinirlendim bir anlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri