Besim Tibuk
80+ Gold
45 doğumluyum Hitler ile arkadaştık, çocuk diyorsun...Ben dedim millete bu çocuk büyük adam olucak diye.
45 doğumluyum Hitler ile arkadaştık, çocuk diyorsun...Ben dedim millete bu çocuk büyük adam olucak diye.
yılan gire çıka laçkalaştı buna alıştım demekde biraz sinirlendiriyor insanı ama tarifsiz bi duygu içindeyim. sadece daha kötü olacağını belirttim orda.Kardeşim bizim mabadımıza yılan kaçmış sen sistem diyon.
Lazımsa atayım özelden üstadımKonu ile alakasız ama pp Çok hoşuma gitti.
Hocam ben de tıp okuyorum, tıbbi ingilizce kasıyorum ve plab sınavı için para biriktirmeye daha şimdiden başladım. Bu şartlarda ben de durmam ama bu , benim burası için çabalamayacağım anlamına gelmiyor ki siz de öyle dediniz.Açıkcası benim işim yok artım Türkiye'de. Yurt dışı bağlatıları var ailemin, Alman vatandaşlığım da var. Okuyup gidicem. Neden biliyor musun dostum? Ben 5 senedir yazılım ile uğraşıyorum. Bugün üniversiteden mezun olacak adam bana ödevini yaptırıyor. Ödevi benim kardeşim yapar. Bu adamı mezun diye çıkartıyorlar piyasaya. Sonra bana gel 3 bin TL ile çalış diyorlar. Kimse kusura bakmayacak, benim işim olmaz burda...
Bune aga noluyor yaHalkın şu saatten sonra kılını kıpırdatmayacağını adım kadar eminim.
Alıntıyı görüntüle
İnşallah hocam inşallah ama görülen köy ortada. Keşke daha iyi şartlarda olsak burda bunun tartışmasını yapmasak ama olmuyor. Kırdıysam özür dilerim sinirlendim bir anlık.Hocam ben de tıp okuyorum, tıbbi ingilizce kasıyorum ve plab sınavı için para biriktirmeye daha şimdiden başladım. Bu şartlarda ben de durmam ama bu , benim burası için çabalamayacağım anlamına gelmiyor ki siz de öyle dediniz.
İnşallah güzel günlere uyanırız.
Zor ama yıl sonu 10 olacak, üstten bilgiler geldi. (YTD) İnşallah olur kaos çıksın çok da umrumdasabah 10 TL olur mu?
Teşekkür ederimTeşekkür ettim sadece belirtiyim suratınızda ufak bir gülümseme olsun istedim.