Neler Yeni

Dolar 9 lira oldu...

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Ya beyler artık işin tadı tuzu kalmadı 9 lira nedir ya bu bizim tl zamanında dolardan değerliydi 9 oldu yarın 10 da olur 15 de artık gerçekten 2023 filan deyil baksanıza faiz indiriyor sonrasında tekrar artırıyor ne yapacağız 2023 e kadar 15 olur bu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dolar 5 lira olacakmış 7 lira, 8 lira olacakmış. Çok beklersiniz.

EgwdFQFWoAIPAmV.jpg

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Halk nasıl layık görülüyorsa o şekilde yönetilir .

Bizim insanımız daha birbirine dürüst değilken ekonomiyi nasıl yönetsin bir kere zihniyetimiz aşırı saçma çocuk büyütmeden tut eğitimine kadar saçmalıklarla dolu aileler çocuk büyütmesini bilmezken ahlakın okul tarafından verilmesi gerektiğini zannediyorlar kim ne derse desin böyle saçma bir şekilde yaşamayı biz kabul ettik çin de 0.5 kuruş zam yapıldı diye halk sokağa dökülüp ana yollara aracını park ettiler devlet anında yapılan zamı geri çevirdi bunu türkler için düşünemezsiniz çünkü başımızdaki imam veya geçmişteki milletin duygusal zekasıyla oynamayı bilen t'ler şimdi ülkeyi yönetiyor lan bir mafyayı parti de yer veren insanlarız ne bekliyorsunuz şu anki gençlerin tek hayali ülkeden kaçıp gitmek ve bu her ne kadar benim gururuma dokunsa da hiç kimse kusura bakmasın gidene hain demem en iyisini yapıyorsun derim artık ben

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halk nasıl layık görülüyorsa o şekilde yönetilir .

Bizim insanımız daha birbirine dürüst değilken ekonomiyi nasıl yönetsin bir kere zihniyetimiz aşırı saçma çocuk büyütmeden tut eğitimine kadar saçmalıklarla dolu aileler çocuk büyütmesini bilmezken ahlakın okul tarafından verilmesi gerektiğini zannediyorlar kim ne derse desin böyle saçma bir şekilde yaşamayı biz kabul ettik çin de 0.5 kuruş zam yapıldı diye halk sokağa dökülüp ana yollara aracını park ettiler devlet anında yapılan zamı geri çevirdi bunu türkler için düşünemezsiniz çünkü başımızdaki imam veya geçmişteki milletin duygusal zekasıyla oynamayı bilen t'ler şimdi ülkeyi yönetiyor lan bir mafyayı parti de yer veren insanlarız ne bekliyorsunuz şu anki gençlerin tek hayali ülkeden kaçıp gitmek ve bu her ne kadar benim gururuma dokunsa da hiç kimse kusura bakmasın gidene hain demem en iyisini yapıyorsun derim artık ben
Üzüldüğüm tek şey Atatürkün ne ümitlerle kurduğu ülke Atatürkün en büyük düşmanı olan cehaletin içinde olması

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Üzüldüğüm tek şey Atatürkün ne ümitlerle kurduğu ülke Atatürkün en büyük düşmanı olan cehaletin içinde olması

Atatürk sadece bu düşüncelerini türk halkı için değil bütün bir dünya için hayal etti ve sadece bu ülke bir başlangıçtı istersen bu başlangıcı başka bir yerde yine başlatabilirsin hani denildiği gibi ne mutlu türküm diyene türk kelimesi hala özünde muhteşem ve bir çok anlam barındırır şuan ki kadar kirli bir anlama sahip değil atatürk'ü ve dinimi onurlandırmak istiyorum ama bu neden sadece bir ülkeye sınırlandırayım ki ?

Şuan ki dinim ve atatürk düşünceleri tamamen yozlaşmış durumda fakat ben böyle yaşamak istemiyorum ve ben dinimi ve atatürk'ü tüm dünyaya yansıtmak istiyorum . yani demek istediğim şey nerede olursan ol bunu yapabilme imkanına sahip olacaksın

Besim Tibuk

80+ Gold
Bana Dolar'ı satmamam için bir neden bulamazsınız.

Besim Tibuk

80+ Gold
Besim abi doları nasıl satcan abi
ABD'den Dolar alıp üstüne Atatürk basacağım.
Sonra ABD darphanelerini vb. yakacağım suçu da Sosyalistlere atacağım.
Bizim Atatürkçü Dolarları almak zorunda olacaklar.
Tabii ki 1 Türk Doları = 5 euro olarak.
Mis.
Euro'yu da ülkede 20 TL yapınca parayı ülkeye soktuktan sonra euro'dan bolca 0 atacağım.
Euro 0.2 TLolacak.
Şaaaaaaaak......

Tabii Euro kullanınca AB ile ilişkiler yukarı böylece biz AB'ye gireriz.

Top Bottom