coLSwaG
80+ Bronze
Dahası
Böyle önüne gelene sallarsa yer ama bir şey olmaz sırtı kalın bir arkadaşa benziyor : )Dostum neden dava yesin
Böyle önüne gelene sallarsa yer ama bir şey olmaz sırtı kalın bir arkadaşa benziyor : )Dostum neden dava yesin
alıntının tamamını okuDostum neden dava yesin
Yemez cumhurbaşkanına söversen yersin zaten cumhurbaşkanıda yaptığı itliği bildiği için herkes konuşur ortaya çıkarır diye resmen özgürlük kısıtladı bu kafasını tükürdüğüm halk mal gibi sessiz kaldı zaten adam he yapması en iyi yönetici yapıyor bu dayılara o kadar söz söyleyesim varki geçen röportajda adam 3 bin tl lik maaş ile araba alamıyor onu geçin zor yaşıyorum diyor dayı geçmiş alma diyor allah akıl fikir versin.Dostum neden dava yesin
Bu yazdığıni gorunce gecen Parkta dayılarin yanina oturduk sohbet ediyoz. Konuyu erdogana bagladilar en sonunda. Diyolar siz onun bokuna kurban olun. O olmasa boyle bunlari bulamazdiniz felanYemez cumhurbaşkanına söversen yersin zaten cumhurbaşkanıda yaptığı itliği bildiği için herkes konuşur ortaya çıkarır diye resmen özgürlük kısıtladı bu kafasını tükürdüğüm halk mal gibi sessiz kaldı zaten adam he yapması en iyi yönetici yapıyor bu dayılara o kadar söz söyleyesim varki geçen röportajda adam 3 bin TL lik maaş ile araba alamıyor onu geçin zor yaşıyorum diyor dayı geçmiş alma diyor allah akıl fikir versin.
Ya allah akıl fikir versin şuna bak adam fasfakir anasını satayım hala adamı savunuyor şaka gibi.Bu yazdığıni gorunce gecen Parkta dayılarin yanina oturduk sohbet ediyoz. Konuyu erdogana bagladilar en sonunda. Diyolar siz onun bokuna kurban olun. O olmasa boyle bunlari bulamazdiniz felan
Aynen aynen kaçaovvv.iq düştü ben kaçaovvvv
Öyle bir olay ne yazık ki olmayacak düştüğü yerden tekrar eski seviyesinden daha üstüne çıkıyor neticede. Son 5 seneyi baz alırsak en tepesine yolculuk ile Mars'a çıkmamıza az kaldı.Bildiğiniz gibi artık maalesef adam akıllı bilgisayar alamıyoruz ve bazılarımız hatta %90 lık bir kesim mağdur oldu size sormak istiyorum bu dolar ne zaman düşer veya bu parçaların fiyatları ne zaman düşer .
Nasıl yapıcağımı bilsem kapatacam@EminAkay1453 Rapor etten konuyu kitletebilirsiniz
Nasıl yapıcağımı bilsem kapatacam