Dolar Ne Zaman Düşer?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Dostum neden dava yesin
Yemez cumhurbaşkanına söversen yersin zaten cumhurbaşkanıda yaptığı itliği bildiği için herkes konuşur ortaya çıkarır diye resmen özgürlük kısıtladı bu kafasını tükürdüğüm halk mal gibi sessiz kaldı zaten adam he yapması en iyi yönetici yapıyor bu dayılara o kadar söz söyleyesim varki geçen röportajda adam 3 bin tl lik maaş ile araba alamıyor onu geçin zor yaşıyorum diyor dayı geçmiş alma diyor allah akıl fikir versin.

Okudum evet bunlar oldu dava yeme gibi bir şansı yok istersen araştırabillrsin gerçekten oldu CHP Atatürkün izninden filan gitmiyor terbiyesizleşmeye başladı araştır dostum gerçekten araştır Atatürk şimdi ki CHP yi görse hepsini İdam ederdi bundan emin ol 10 yakın çocuk tecavüz edildi he hepsi bir anda değil tabii ki de yazım yanlışı olmasın ama ben araştırdım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama 10 yakın diye biliyorum

Yemez cumhurbaşkanına söversen yersin zaten cumhurbaşkanıda yaptığı itliği bildiği için herkes konuşur ortaya çıkarır diye resmen özgürlük kısıtladı bu kafasını tükürdüğüm halk mal gibi sessiz kaldı zaten adam he yapması en iyi yönetici yapıyor bu dayılara o kadar söz söyleyesim varki geçen röportajda adam 3 bin TL lik maaş ile araba alamıyor onu geçin zor yaşıyorum diyor dayı geçmiş alma diyor allah akıl fikir versin.
Bu yazdığıni gorunce gecen Parkta dayılarin yanina oturduk sohbet ediyoz. Konuyu erdogana bagladilar en sonunda. Diyolar siz onun bokuna kurban olun. O olmasa boyle bunlari bulamazdiniz felan

iq düştü ben kaçaovvvv

Bu yazdığıni gorunce gecen Parkta dayılarin yanina oturduk sohbet ediyoz. Konuyu erdogana bagladilar en sonunda. Diyolar siz onun bokuna kurban olun. O olmasa boyle bunlari bulamazdiniz felan
Ya allah akıl fikir versin şuna bak adam fasfakir anasını satayım hala adamı savunuyor şaka gibi.

Bildiğiniz gibi artık maalesef adam akıllı bilgisayar alamıyoruz ve bazılarımız hatta %90 lık bir kesim mağdur oldu size sormak istiyorum bu dolar ne zaman düşer veya bu parçaların fiyatları ne zaman düşer .
Öyle bir olay ne yazık ki olmayacak düştüğü yerden tekrar eski seviyesinden daha üstüne çıkıyor neticede. Son 5 seneyi baz alırsak en tepesine yolculuk ile Mars'a çıkmamıza az kaldı.

Nasıl yapıcağımı bilsem kapatacam
Screenshot_1.png

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri