8,500-9,500 ARASIHocam dolar 7-8 seviyelerine gelirse iPhone 11 64 GB fiyati ortama kaç TL olur
Dolar düşüyor ama fiyatlar eskisine dönmüyor hala her şey çok pahalı bence bu gidişe bir dur denilmeli ve fiyatların da eski haline dönmesi bir nispeten sağlanmalı
Dolar 8.5 iken 7000 TL idi zaten8,500-9,500 ARASI
türkiyede geri 7000 olmasınımı bekliyosun apple bayide 15k trendyolda dün 10kya düştüBir anda olabilecek bişey değil bu çünkü alınan mallar dolar 18 iken alındıysa onların tükenmesi lazım doların da sabit kalması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dolar 8.5 iken 7000 TL idi zaten
Yok dolar 18 ken alındı yok dolar 16 olduğunda alındı.Bunlar firmaların bizi kandırması kardeşim öyle bir şey yok.Firma x ürünü 500 dolara alıyor.Dolar 1 Tl olsa bile o ürün hâla 500 dolar.Hem firmalar dolar 1 tl artsa hemen ürünlere zam yapıyorlar peki neden dolar %35 düştüğünde fiyatlarda tık yok?Dedikleri her şey bizi kandırmaya yönelik buna emin olBir anda olabilecek bişey değil bu çünkü alınan mallar dolar 18 iken alındıysa onların tükenmesi lazım doların da sabit kalması
tabii ki bekliyorum niye beklemiyeyim dolar yükselince çıkmasını biliyorsa düşünce düşmesini de bilmesi lazım reistürkiyede geri 7000 olmasınımı bekliyosun apple bayide 15k trendyolda dün 10kya düştü
Dolar 10ken 14e satmasını biliyorlardı. O fiyatları düşürmek zorundalar. Bilindik bir gıda firmasının deposunda çalışıyordum inanın bana o kadar çakallıklar dönüyor ki oturup çekirdek kolayla izlersiniz.Bir anda olabilecek bişey değil bu çünkü alınan mallar dolar 18 iken alındıysa onların tükenmesi lazım doların da sabit kalması