neden kiDolar devri kapandı artık
Görürsün kardeşim bu reform paketlerinin içeriğini biliyor musun sen?neden ki
Yok hocam bilmiyorumGörürsün kardeşim bu reform paketlerinin içeriğini biliyor musun sen?
Paketler ve yeni amayasa devreye girdiği anda görün dolar ve kripto paralar nasıl çakılıyor yereYok hocam bilmiyorum
Amin hocamPaketler ve yeni amayasa devreye girdiği anda görün dolar ve kripto paralar nasıl çakılıyor yere
Ben basbas bağırdım girmeyin şu kripto para işine diye kulak asan olmadıAmin hocam
Dilediğiniz kadar anayasa sokun ülkeye. Üretim ve imalat yapılmadığı sürece kolay kolay doları veya benzer para birimlerini yerlere indiremezsiniz. Alış veriş yaparak düşürebilirsiniz sadece. Buda imalat ve ihracattan geçiyorPaketler ve yeni amayasa devreye girdiği anda görün dolar ve kripto paralar nasıl çakılıyor yere
Ama hocam kripto paralar Türkiye nin durumuna göre yükselip çıkmıyorBen basbas bağırdım girmeyin şu kripto para işine diye kulak asan olmadı
Boş yapıyorsun hocam Amerika artık batma sürecine girdi.Biden bu dönemi hızlandıracak.Aç bak Amerika'nın dış borcunun ne kadar arttığına.Üretim yapmıyoruz falan da değil.Ülkede hukuk ve adalet sorunu olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Yeni anayasa ile birlikte hukuki sorunların çözüleceğini ve yatırımcıya ülke olarak güven vereceğimizi düşünüyorum.Bu da türk lirasının değer kazanmasına neden olacakDilediğiniz kadar anayasa sokun ülkeye. Üretim ve imalat yapılmadığı sürece kolay kolay doları veya benzer para birimlerini yerlere indiremezsiniz. Alış veriş yaparak düşürebilirsiniz sadece. Buda imalat ve ihracattan geçiyor
Bu dediğin gerçekleşse bile Türk Lirası'nın değer kazanması yılları bulabilirBoş yapıyorsun hocam Amerika artık batma sürecine girdi.Biden bu dönemi hızlandıracak.Aç bak Amerika'nın dış borcunun ne kadar arttığına.Üretim yapmıyoruz falan da değil.Ülkede hukuk ve adalet sorunu olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Yeni anayasa ile birlikte hukuki sorunların çözüleceğini ve yatırımcıya ülke olarak güven vereceğimizi düşünüyorum.Bu da türk lirasının değer kazanmasına neden olacak