Neler Yeni

Dolar ve altın neden bu kadar düştü?

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Doların düşmesi hem gıda sektörünü rahatlatacak hem araba sektörünü hem de teknoloji sekötürünü rahatlatacak. Bence düşmesi için dua edin :)

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Paketler ve yeni amayasa devreye girdiği anda görün dolar ve kripto paralar nasıl çakılıyor yere
Dilediğiniz kadar anayasa sokun ülkeye. Üretim ve imalat yapılmadığı sürece kolay kolay doları veya benzer para birimlerini yerlere indiremezsiniz. Alış veriş yaparak düşürebilirsiniz sadece. Buda imalat ve ihracattan geçiyor

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
Altından 60 lıra zarardayım

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Dilediğiniz kadar anayasa sokun ülkeye. Üretim ve imalat yapılmadığı sürece kolay kolay doları veya benzer para birimlerini yerlere indiremezsiniz. Alış veriş yaparak düşürebilirsiniz sadece. Buda imalat ve ihracattan geçiyor
Boş yapıyorsun hocam Amerika artık batma sürecine girdi.Biden bu dönemi hızlandıracak.Aç bak Amerika'nın dış borcunun ne kadar arttığına.Üretim yapmıyoruz falan da değil.Ülkede hukuk ve adalet sorunu olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Yeni anayasa ile birlikte hukuki sorunların çözüleceğini ve yatırımcıya ülke olarak güven vereceğimizi düşünüyorum.Bu da türk lirasının değer kazanmasına neden olacak

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Boş yapıyorsun hocam Amerika artık batma sürecine girdi.Biden bu dönemi hızlandıracak.Aç bak Amerika'nın dış borcunun ne kadar arttığına.Üretim yapmıyoruz falan da değil.Ülkede hukuk ve adalet sorunu olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Yeni anayasa ile birlikte hukuki sorunların çözüleceğini ve yatırımcıya ülke olarak güven vereceğimizi düşünüyorum.Bu da türk lirasının değer kazanmasına neden olacak
Bu dediğin gerçekleşse bile Türk Lirası'nın değer kazanması yılları bulabilir

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Faizler çok yüksek ve bir diğer sebebi ise yasalarda reform hareketleri.

Top Bottom