Dolar ve altın neden bu kadar düştü?

Boş yapıyorsun hocam Amerika artık batma sürecine girdi.Biden bu dönemi hızlandıracak.Aç bak Amerika'nın dış borcunun ne kadar arttığına.Üretim yapmıyoruz falan da değil.Ülkede hukuk ve adalet sorunu olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Yeni anayasa ile birlikte hukuki sorunların çözüleceğini ve yatırımcıya ülke olarak güven vereceğimizi düşünüyorum.Bu da türk lirasının değer kazanmasına neden olacak
Aynen yeni anayasa gelecek ülkenin sorunları bitecek yatırımcıya güven artacak Hulk daha gerçekçi

Bu kadar kötümser olmayın
Dostum inan bana bu iyi tarafından bakılmış hali, bende ülkemin para biriminin çok daha değerli ve elde tutulur olmasını istiyorum lakin bir araba almak isteğimizde ödediğimiz vergilerin haddi hesabı yok. Kendime 1 araba almak istediğimde 3 tane devlete almak zorunda bırakılıyoruz. İnanın bana insanların türkiyeden göç etmesinin temel sebebi de bu

Boş yapıyorsun hocam Amerika artık batma sürecine girdi.Biden bu dönemi hızlandıracak.Aç bak Amerika'nın dış borcunun ne kadar arttığına.Üretim yapmıyoruz falan da değil.Ülkede hukuk ve adalet sorunu olduğu için yatırımcı Türkiye'yi tercih etmiyor.Yeni anayasa ile birlikte hukuki sorunların çözüleceğini ve yatırımcıya ülke olarak güven vereceğimizi düşünüyorum.Bu da türk lirasının değer kazanmasına neden olacak
Niye batma sürecine girdi Abd

Bu aralar gündemi takip edemiyorum, faiz mi arttırdılar bilgisi olan var mı?
ayasofya ibadete açıldı ya yavaş yavaş etkisini gosteriyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bos yapma batma felan yok bıdenla düzelecek az a haber izle

Geri