Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Adam zengin değil almayada vergileri gömmüyorlarda ondan.Dostum nerem zengin fackkk fakirim bi filimde duymustum
Adam zengin değil almayada vergileri gömmüyorlarda ondan.Dostum nerem zengin fackkk fakirim bi filimde duymustum
tabii ki calisiyorum. Home officeRambooo abi çalışıyormusun
Ayda 4000 Euro götürüyorsun dimitabii ki calisiyorum. Home office
Bilmem.Ayda 4000 Euro götürüyorsun dimi
Bilmem.
Vay rambo iyi para kaldırıyor.Ayda 4000 Euro götürüyorsun dimi
Bilgisayar mühendisi kaç alıyor abiBilmem.
Vay rambo iyi para kaldırıyor.
Alıntıyı görüntüle
Vallaha 4000 euro diyince az geliyor insana ama 35000 lira yapıyor neredeyse.Hiç bu kadar hesap etmemiştim, o ne abi yeniyormu ?
Böyle 3500-4500 euro aliyor net eline firmadan firmaya degisiyorBilgisayar mühendisi kaç alıyor abi
Dostusen bi kenine gelemedin o beli.Vallaha 400 euro diyince az geliyor insana ama 35000 lira yapıyor neredeyse.
Vergi sistemi nasıl almayada reis?Böyle 3500-4500 euro aliyor net eline firmadan firmaya degisiyor
Yok be yüklü dediğim büyük ihtimalle birkaç bin dolar falan olur. Yaşıma göre çok yüklü geliyor ama aslında pek öyle değil. Neyse hiç olmazsa bi RTX 2080S ve Iphone alabileceğim yeyyyyy!Uuuu bi yerleri patlatıcaksın herhalde .
Bide hocam şeyi sorucam Almanya'da merkezde yada üni yakınlarında tek odaları 70m2 evlerin kira ne kadarBöyle 3500-4500 euro aliyor net eline firmadan firmaya degisiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostusen bi kenine gelemedin o beli.
soguk dus al digicem oda olmicak. Yaniyorsun fuat abi