Neler Yeni

Doları nasıl düşürebiliriz

SFurkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Furkan Kaya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşına göre bir yere git. Enes Batur kurtulmuş bak virüsten. Git geçmiş olsun dile.
İnsanları izlediği şeylere göre eleştiriyorsan yaşın zaten belli. Zeka seviyende belli olmuş oldu. Gerçekten seninle uğraşmak istemem; "Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
İnsanları izlediği şeylere göre eleştiriyorsan yaşın zaten belli. Zeka seviyende belli olmuş oldu. Gerçekten seninle uğraşmak istemem; "Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana
Sen de böyle ciddi bir konuda böyle b*ktan, saçma esprilerle belli ediyosun kendini. Fikrin varsa konuş. Yoksa git parkta arkadaşlarınla oyna.

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
Doların düşmesi için vatandaşlarımızın zihniyeti değişmesi lazım tüketim çok fazla
üretim az o yüzden dışarıya çok dolar gidiyor ama tam tersi olsa ülkede dolar sıkıntı olmayacak

SFurkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Furkan Kaya
Sen de böyle ciddi bir konuda böyle b*ktan, saçma esprilerle belli ediyosun kendini. Fikrin varsa konuş. Yoksa git parkta arkadaşlarınla oyna.
"Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
erdi derdiçok
"Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana
Senin yapmış olduğun sözde "espriyle" cehaletin zaten ortada. Fazla uzun etme parkında ebelemece, saklanbaç oyna arkadaşlarınla.

SFurkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Furkan Kaya
Senin yapmış olduğun sözde "espriyle" cehaletin zaten ortada. Fazla uzun etme parkında ebelemece, saklanbaç oyna arkadaşlarınla.
"Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana Tartışmaya bile gerek yok mevlana açıklamış. Senin gibi diline geleni söylemek kolay

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu düşüncede olmamızın nedeni nedir ?
Yetersiz sanayi alt yapısı, imkanlar. Türkiye de genel üretim ''ara ürünler'' üzerine kurulu. BMW Türkiye de bulunan fabrikasında vida üretiyor ama o vidayı uygun şartlar olursa Somalide de üretir, Mozambikte de. @Emirhandkee 'nin de dediği gibi üretim olsa dahi kar payı düşük.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bu düşüncede olmamızın nedeni nedir ?
Gerçek bu. Çalışanlara ve iş arayanlara sor. Kar payı düşük olmasını istatislikler söylüyor zaten inanmıyorsan birkaç fabrikayı gez girdi ve çıktılarına bak anlarsın.

Top Bottom