Doları nasıl düşürebiliriz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaşına göre bir yere git. Enes Batur kurtulmuş bak virüsten. Git geçmiş olsun dile.
İnsanları izlediği şeylere göre eleştiriyorsan yaşın zaten belli. Zeka seviyende belli olmuş oldu. Gerçekten seninle uğraşmak istemem; "Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana

İnsanları izlediği şeylere göre eleştiriyorsan yaşın zaten belli. Zeka seviyende belli olmuş oldu. Gerçekten seninle uğraşmak istemem; "Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana
Sen de böyle ciddi bir konuda böyle b*ktan, saçma esprilerle belli ediyosun kendini. Fikrin varsa konuş. Yoksa git parkta arkadaşlarınla oyna.

Doların düşmesi için vatandaşlarımızın zihniyeti değişmesi lazım tüketim çok fazla
üretim az o yüzden dışarıya çok dolar gidiyor ama tam tersi olsa ülkede dolar sıkıntı olmayacak

Sen de böyle ciddi bir konuda böyle b*ktan, saçma esprilerle belli ediyosun kendini. Fikrin varsa konuş. Yoksa git parkta arkadaşlarınla oyna.
"Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana

"Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana
Senin yapmış olduğun sözde "espriyle" cehaletin zaten ortada. Fazla uzun etme parkında ebelemece, saklanbaç oyna arkadaşlarınla.

Senin yapmış olduğun sözde "espriyle" cehaletin zaten ortada. Fazla uzun etme parkında ebelemece, saklanbaç oyna arkadaşlarınla.
"Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline." -Mevlana Tartışmaya bile gerek yok mevlana açıklamış. Senin gibi diline geleni söylemek kolay

Bu düşüncede olmamızın nedeni nedir ?
Yetersiz sanayi alt yapısı, imkanlar. Türkiye de genel üretim ''ara ürünler'' üzerine kurulu. BMW Türkiye de bulunan fabrikasında vida üretiyor ama o vidayı uygun şartlar olursa Somalide de üretir, Mozambikte de. @Emirhandkee 'nin de dediği gibi üretim olsa dahi kar payı düşük.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Bu düşüncede olmamızın nedeni nedir ?
Gerçek bu. Çalışanlara ve iş arayanlara sor. Kar payı düşük olmasını istatislikler söylüyor zaten inanmıyorsan birkaç fabrikayı gez girdi ve çıktılarına bak anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,798
Üyeler
189,327
Son üye
Pangu1na
Geri